20 Şubat 2024 Reyting sonuçları açıklandı

20 Şubat Salı günü reytingleri açıklandı. İşte dün akşam en çok izlenen film ve dizi sonuçları...

GÜNCEL - 21-02-2024 12:04

20 Şubat Salı günü yayımlanan programların reyting sonuçları yayımlandı. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerininin ilk sırada yer aldıkları reytinglerde, akşamın en çok izlenenleri belli oldu. 
Her sabah televizyon programlarının reyting sonuçları açıklanıyor. 20 Şubat tarihinde yayımlanan programlardan en çok hangilerinin izlendiği oldukça merak ediliyor. Peki 20 Şubat akşamının reyting birincisi hangi yapım oldu?

20 ŞUBAT'TA HANGİ KANALDA EN ÇOK NE İZLENDİ?
20 Şubat akşamı yayımlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

Total'de reyting listesinin ilk sırasında Bahar, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Yabani yer aldı.

AB'de birinci sırada Bahar, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Ben Bu Cihana Sığmazam yer aldı.

20+ABC1 listesinde ise birinci sırada Bahar, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada Müge Anlı ile Tatlı Sert yer aldı.








Dün akşam, en çok izlenen dizi ve filmlerin listesi aşağıda verilmiştir.

          TOTAL

BAHAR SURVIVOR ALL STAR YABANİ SELCUK TEPELI ILE ANA HABER ESRA EROL'DA ATV  MUGE ANLI ILE TATLI SERT BEN BU CIHANA SIGMAZAM  ATV ANA HABER  SURVIVOR ALL STAR OZET  BAHAR (OZET)

AB
  BAHAR SURVIVOR ALL STAR BEN BU CIHANA SIGMAZAM MUGE ANLI ILE TATLI SERT BAHAR (OZET) SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER YABANI BAHAR (TKR) SHOW ANA HABER ESRA EROL'DA
 

ABC1

BAHAR SURVIVOR ALL STAR MUGE ANLI ILE TATLI SERT SELCUK TEPELI ILE ANA HABER YABANI BAHAR (OZET) BEN BU CIHANA SIGMAZAM ESRA EROL'DA BAHAR (TKR) KANAL D ANA HABER
Günün Diğer Haberleri