MHP ve Ükü Ocakları'ndan Büyükkılıç'a ziyaret

MHP Heyeti ve Kayseri Ülkü Ocakları, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİYASET - 07-05-2024 11:37

MHP Heyeti ve Kayseri Ülkü Ocakları, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarete MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Sarıoğlan Belediye Bekir Ayyıldırım ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur katıldı. Ziyarette Ak Parti İl Başkanı Fatih Üzüm de hazır bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Memduh Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' dileklerini ileten heyet, bundan sonra da Cumhur İttifakı olarak çalışmalarına birlik ve beraberlikle devam edeceklerini dile getirdi. MHP İl Başkanı Seyit Demirezen, "Seçim süreci boyunca MHP teşkilatları olarak Cumhur İttifakı bünyesinde canla başla çalıştık. İttifakımızın başarısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tekrar seçilen Memduh Başkan'a bir kez daha hayırlı olsun diyoruz. " ifadelerini kullandı.
Başkan Büyükkılıç'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmanın en güzel örneğini sergilediğimiz MHP ve AK Parti teşkilatımıza teşekkür ederim” dedi.

Günün Diğer Haberleri