GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2023 23:52

Başkan 2023 Yılının İlk Müjdesini Verdi

Kocasinan Belediyesi Başkanı Çolakbayrakdar, 2023 yılında Kayseri trafiğinin rahatlaması için önemli bir projeye başladıklarını açıkladı..

Başkan 2023 Yılının İlk Müjdesini Verdi

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Sosyal medya üzerinden takipçilerine Mithatpaşa Bölgesi'nde bulunan Osman Kavuncu ve Erkilet Bulvarları için müjdeli haberi verdi. Başkan Çolakbayrakdar, ''Yeni yıla, yeni haftaya ve yeni güne bismillah diyoruz'' dedi.

YILIN İLK MÜJDESİ:
Kayseri'nin Merkez ilçe belediyelerinden Kocasinan Belediyesi, 2023 yılına hızlı başladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, şahsi Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla Osman Kavuncu Bulvarı ile Erkilet Bulvarı'nın birleştiği Mithatpaşa Mahallesi'nde çalışmalara başladıklarını duyurdu. ''Yeni bir güne yeni bir yıla bismillah diyoruz'' diye başladığı vidolu paylaşımında Mithatpaşa Mahallesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalara başladığını söyledi. Kameralara konuşan ve 2023 yılının hızlı başladığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar Kayserili hemşehrilerine daha iyi hizmet sunabilmenin çabası içinde olduklarını ifade etti. Çolakbayrakdar konuşmasında, ''Osman Kavuncu Bulvarı ile Erkilet Bulvarı arasında yapımına başlamış olduğumuz 50 metrelik bulvarın yapım çalışmalarındayız. İnşallah, 2023 yılının ilk müjdeli haberini ilk yeni kavuşturacağımız bir yol haberini buradan vermiş olacağız. 2023 yılının tamamlanmasına kadar Osman Kavuncu Bulvarından girildiğinde bu yeni yolla Erkilet Bulvarına kavuşmuş olunacak. Şehrimizin trafik yükünü alacak yeni bir yol daha yapmış olacağız. Hayırlı, uğurlu, bereketli olmasını diliyorum'' dedi.

 

Başkan Çolakbayrakdar'ın müjdeli paylaşımı için Kayseri halkından bir çok yorum ve beğeni gelirken, videonun binlerce kişi tarafından izlenmiş olması da dikkatlerden kaçmadı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz