GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-08-2022 18:51

Kayseri Meydanında Kendini Kesti

Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi, eline geçirdiği cam parçalarıyla Kayseri meydanında bulunan Atatürk heykelinin altında vatandaşların gözü önünde kendini kesti.

Kayseri Meydanında Kendini Kesti

Kayseri'de kimliği daha sonra belli olan bir vatandaş, yaşadığı psikolojik bunalımın verdiği etkiyle kendisini kent merkezinde kesmeye başladı. Vatandaşların gözü önünde olan ve sonrasında polislerin çağırıldığı olay dakikalarca sürdü.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları bulunduğu bigisi aktarılan A.K. isimli bir vatandaş, Kayseri kemt merkezinde bulunan Atatürk Anıtı'nın kenarına çıkarak kendini eline geçirdiği cam parçalarıyla kesmeye başladı. Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda yaşanılan olayda cam parçalarıyla kendine zarar vermeye başlayan A.K. çevredekilerin olaya duyarsız kalmamasıyla beraber çağırılan polis ve sağlık ekiplerinde sakinleştirildi. Dakikalarca süren olayda polisin yoğun çabası ve ikna etme gayreti sonuç verdi.

Çevreye toplanan yüzlerce insanın gözü önünde kendisine zarar veren A.K.'nin bir anlık dalgınlığını fırsat bilen emnyet güçleri derhal müdahale etti. Etkisiz ale getirilen A.K. daha sonra sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmasıyla beraber hastaneye kaldırıldı.

A.K.'nin tedavisinin devam ettiği sırada, olayla ilgili soruşturmanın da başlatıldığı bilgisine ulaşıldı..

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz