Şanlıurfa ve Kahramanmaraş olayları hala hafızalardan silinmemiş, veliler çocuklarını okula göndermeye korkarken Kayseri Sınav Koleji, 5. sınıf öğrencilerini lazer game oynamaya götürdü. 10-12 yaşlarındaki çocukların silahlarla poz verdiği organizasyon bir çok veli tarafından tepki çekti.

Kahramanmaraş saldırısını düzenleyen İsa Aras Mersinli'nin Emniyet Müdürü babası Uğur Mersinli'nin çocuğunu atış poligonuna götürdüğü görüntüler hala hafızalardaki yerini korurken, Kayseri Sınav Koleji'nin öğrenciler için lazer Game organizasyonu yapması ve 5. sınıf öğrencilerine silahla poz verdirerek fotoğraflaması dikkat çekti. Tüm Türkiye'yi yasa boğan olayın üzerinden henüz 1 hafta bile geçmemişken okul WhatsApp grubundan duyurulan organizasyon veliler tarafından endişe ve üzüntüyle karşılandı.

Haber merkezimize yapılan ihbarda, 10-12 yaşlarındaki çocukların hala silahlı oyunlara yönlendirilmesinin bir eğitim kurumu tarafından organize edilmesine tepki gösteren bir çok veli bu duruma yetkililerin tepkisiz kalmamasını istedi.


