EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-11-2023 18:52   Güncelleme : 19-11-2023 19:06

20 Kasım Kayseri'de okullar tatil mi?

Yurdun dört bir yanını etkisi altına alan sağanak yağış ve fırtına nedeniyle İstanbul ve Zonguldak gibi şehirlerde okullar tatil edildi. Peki 20 Kasım Pazartesi Kayseri'de okullar tatil mi?

20 Kasım Kayseri'de okullar tatil mi?

Hafta sonu başlayan ve yurdun neredeyse tamamını etkisi altına alan sağanak yağış, kimi bölgelerde kara dönüştü. Kayseri'nin yüksek kesimlerine de yağan kar yağışı dikkat çekti. Özellikle Pazartesi günü de etkili olması beklenen sağanak yağışın nedeniyle hem velilerin hem de öğrencilerin akıllarında tek soru var. Kayseri'de okullar tatil mi?

GÖZLER VALİ ÇİÇEK'TE:
Zonguldak, İstanbul'un bazı bölgeleri ve Bolu gibi şehirlerde yağan yağmurun etkisiyle okulların tatil edilmesi, gözleri Kayseri'deki öğrenciler tarafından yetkililere çevrildi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek tarafından açıklanması beklenen Kayseri'de okullar tatil'' ibaresi için adeta Twitter'da zaman geçiren öğrenciler Cumartesi günü oluşan şiddetli fırtınanın ardından Pazartesi ve Salı günü de hava durumunun çokta iç açıcı olmaması nedeniyle beklemede. Saatler ilerledikçe okulları tatil eden şehirlerin sayısının artması nedeniyle Kayseri'de de okulların tatil edilip edilmeyeceğini merakla bekleyen hem öğrenciler hem de veliler, sabırsızlıkla gelecek haberi bekliyor.

19 Kasım Pazar gününü, bir önceki güne güne sakin geçiren Kayseri'de şimdilik okulların tatil edilmesi için gerekli bir neden olmadığı için böyle bir karar yok ve 20 Kasım Pazartesi günü öğrencilerin okullarına gitmesinde engel olmadığı ve eğitim hayatının olağanüstü bir durum olmadığı sürece devam edeceği bilgisine ulaşıldı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz