GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-01-2023 10:51

4 DÖNEMLİK KIŞ BİLİM KAMPI

Bilim Merkezi 4 dönemlik Kış Bilim Kampı düzenleniyor.

4 DÖNEMLİK KIŞ BİLİM KAMPI

Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi’nde öğrenciler için pek çok farklı konuda 4 dönemlik Kış Bilim Kampı düzenleniyor. Bilim Merkezi’nde çocuklar için Kış Bilim Kampları birbirinden ilgi çekici ve güzel konu başlıkları ile dikkat çekiyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bilim Merkezi’nde kış mevsiminde, öğrenciler için hem eğlenceli hem de bilgili geçiyor. 24-25 Ocak’ta 8-10 yaş arası 1’inci dönem ile başlayan kamp programı, 26-27 Ocak’ta 11-13 yaş arası 2’nci dönem, 31 Ocak-1 Şubat’ta 8-10 yaş arası 3’üncü dönem ve 2-3 Şubat’ta 11-13 yaş arası 4’üncü dönem olarak devam ediyor. Etkinlik programında, Origami Hayvanlar, Mikroskop Atölyesi, Robo Maç, Renkli Deneyler, Kodla Hama ve Elektronik Yapboz gibi konu başlıkları yer alıyor.

Kış Bilim Kampı’nın 1’inci ve 2’nci döneminde, birbirinden keyifli ve eğitici atölye çalışmalarına katılan öğrenciler, kamplarını tamamlaması ardından sertifikalarını aldılar. Etkinlikler sürdürülmeye devam ederken, Bilim Merkezi’nde gençler ve çocuklar bilimsel bilgileri öğrenirken eğlenerek vakit geçiriyorlar. Bilim Merkezi’nde çok sayıda arkadaşlık edinen çocuklar, burada çok eğlendiklerini, birçok şey öğrendiklerini ve yaz sezonunu çok keyifli geçirdiklerini söyledi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz