SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 22:32   Güncelleme : 09-03-2024 22:38

Ali Babacan Alışverişte Görsün

Deva Partisi'nin 2 gün öncesine kadar ortalıklarda görülmeyen Büyükşehir adayı İbrahim Göz, haberimizin ardından sokağa çıktı. Göz'ün hedefinde seçim değil, il başkanlığı var..

Ali Babacan Alışverişte Görsün

Deva Partisi Kayseri Büyükşehir Adayı İbrahim Göz'ün parti genel merkezine şikayet edildiğinin haberleştirilmesiyle birlikte önce basın toplantısı yapması, sonra ise sokağa çıkması manidar karşılandı. Göz'ün seçime 20 gün kala halkın arasına karışma ve kendini tanıtma çabası, Deva Partililer tarafından ''Dostlar Alışverişte görsün'' olarak yorumlandı. Öte yandan, gerçek hedefinin Deva Partisi İl Başkanı olmak olduğu konuşulan İbrahim Göz'ün, sokağa inerek halkın arasına karışmasına ise ''Ali Babacan, Pazarda Görsün'' yorumu yapıldı. 

SEÇİM BİTMEDEN SINIFTA KALDI:
Genel Seçimlerden kısa bir süre önce Ali Babacan tarafından kurulan Deva Partisi'nin bir türlü dikiş tutmayan Kayseri teşkilatının son tirajı komik hamlesi 31 Mart seçimlerindeki Büyükşehir adayı İbrahim Göz oldu. Büyükşehir belediyesi başkan adaylığı için adeta Deva Partisi Genel Merkezi'ne kamp kuran İbrahim Göz'ün, bu isteğinin onaylanmasının ardından sahalara inmek yerine, adeta ortadan kaybolması büyük tepki çekti. Haber merkezimizin, bu durumu satırlarına taşımasının ardından ertesi gün apar topar önce Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden ardından ise sokağa inerek vatandaşlara kendi tanıtmaya çalışan İbrahim Göz, yerel seçimler öncesi adeta sınıfta kaldı. 

GÖZ'Ü TANIYAN ÇIKMADI:
Deva Partisi Büyükşehir adayı olarak sokakta vatandaşlarla tanışmaya kalkan İbrahim Göz'ü daha önceden tanıyan veya duyan olmaması nedeniyle istediği ilgiyi göremediği öğrenildi. Gerçek amacının vatandaşlarca tanınmaktan çok Deva Partisi Genel Merkezi tarafından bilinmek olduğu iddia edilen Büyükşehir adayı Göz'ün hedefinde ise Kayseri İl Başkanlığı var. Genel Başkan Ali Babacan'a ''çalışmıyor, sahada yok'' şeklinde şikayet edilen ve bu konuda uyarıldığı söylentileri çıkan İbrahim Göz'ün, seçime 20 gün kala vatandaşlarla bir araya gelmesine ise anlam verilemedi.

HEDEF ALİ BABACAN:
Deva Partisi'nin Kayseri İl Başkanı olmayı hedefleyen İbrahim Göz'ün pazarda vatandaşlarla görüşmesi Deva Partililer tarafından ''Dostlar Alışverişte görsün'' olarak yorumlandı. Gelecek planlamasında Deva Partisi Kayseri İl Başkanlığı olduğu konuşulan İbrahim Göz'ün, pazarda halkın arasına karışmasına ise ''Ali Babacan, Pazarda Görsün'' yorumu yapıldı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz