GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-05-2023 15:19

Arıkan, 'Türkiye'de İlk Diyebileceğimiz Uygulamayı Hayata Geçiriyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, vatandaşların meclisteki temsile doğrudan katılabilmesini sağlayacak çalışma başlattı.

Arıkan, 'Türkiye'de İlk Diyebileceğimiz Uygulamayı Hayata Geçiriyoruz'

Mahmut Arıkan İletişim Merkezi (MA-İMER) adı verilen çalışma kapsamında vatandaşların günün 24 saati boyunca online olarak sorunlarını dile getirebilecek, taleplerini iletebilecek, fikirlerini ya da projelerini Arıkan’a dolayısıyla meclise ulaştırabilecek.

Arıkan, çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Milletvekilleri bazında Türkiye’de bir ilk diyebileceğimiz uygulamayı hayata geçiriyoruz. Milletvekillerinin yasama döneminde yoğun bir çalışma içerisine girmesi ve her milletvekilinin şehrini en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağı beklenmektedir. Günümüzde politik tartışmalar, yanlış tercihler nedeniyle bu temsil işlevi çoğu zaman göz ardı edilmektedir. Güçlü devlet, güçlü parlamentodan; güçlü parlamento, güçlü temsilden geçmektedir. Güçlü temsil ise ortak akıl ile mümkündür. Kayserimiz, artık güçlü bir temsile ihtiyaç duymaktadır. Ortak aklın hakim olduğu, Kayserili vatandaşın talep, şikayet ve projelerinin gündeme geldiği bir temsil için birlikteliği önemsiyoruz. Buradan yola çıkarak “Mahmut Arıkan İletişim Merkezi’ni (MA-İMER) kurduk. MA-İMER ile Kayserili vatandaşımız meclisteki temsile doğrudan katılabilecek; onun fikirleri, önerileri, şikayet ve projeleri gündeme gelecek. Tüm Kayserili hemşerilerimize hayırlı ve faydalı olmasını temenni ederiz.”

https://ma-imer.com/ web sayfasına girildikten sonra ana sayfada bulunan “Mahmut Arıkan’a Yaz” butonundan isim, soy isim, telefon, mail ve konu bilgileri girildikten sonra mesaj kutusu doldurup gönder butonuna basılarak, ilgili mesaj iletilebilecek. İletişim bilgilerinin doğru ve eksiksiz doldurulması, daha sonra geri dönüş yapılması açısından önem ihtiva ediyor.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz