GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-05-2023 09:11

Bakanlıktan 4. OSB İçin Onay Çıktı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 4. OSB için Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan onay çıktığını duyurdu.

Bakanlıktan 4. OSB İçin Onay Çıktı!

Geçmiş yıllarda yapılacağı duyurulan 4. OSB için yeni gelişmeyi Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medyadan duyurdu.

Büyükkılıç yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Değerli Hemşehrilerim.. Kayseri’miz için bugünün ikinci güzel haberini de paylaşmak istiyorum. 4. Organize Sanayi Bölgesi için Tarım ve Orman Bakanlığı’mızdan da onay çıktı. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’ye katkı ve desteklerinden dolayı şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum."

Kayseri Sanayi Odası da yaptığı paylaşımda, “4. OSB için Tarım ve Orman Bakanlığı’mızdan onay çıktı. Sanayicilerimize hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Milli Savunma Bakanımız Sayın Hulusi Akar, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

4. OSB'nin daha önce Sivas yolu üzerinde bulunan Güneşli Mevkii'ne kurulacağı belirtilmişti.

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz