SPOR
Giriş Tarihi : 18-08-2023 10:26

Başakpınarspor'da alt yapı atağı

Kulüp Başkanı Yasin Erdem, altyapıya büyük önem verdiklerini dile getirdi.

Başakpınarspor'da alt yapı atağı

Nisan ayında yapılan genel kurul ile Yasin erdem başkanlığında güçlü bir kadro oluşturan TRN Başakpınarspor yeni sezonda hedefini Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek olarak belirledi.
Kulüp Başkanı Yasin Erdem, yeni sezon için önemli transferler yaptıklarını söyledi. Erdem, “Bu sezon ses getirecek bir kadro kurmak için kolları sıvadık. Yöneticilerimizden Hasan Ünal’a ait TRN Mermer Firması ile isim sponsorluk anlaşması yaptık. Bu anlaşma bize maddi ve manevi açıdan önemli güç verdi. Ayrıca halkımızın desteği de yadırganmayacak seviyede.  Bu yıl için hedefimiz öncelikli olarak Play-Off  ardından ise Bölgesel Amatör lig olacak.  İlk iş olarak teknik patron olarak Orhan Uluçay ile anlaştık. Mevcut kadromuzdan Mikail Canpolat, Tugay Taşoluk ve Muhammed Özçiftçi ile tekrar anlaştık. Dış transferde ise  Harun Çetin, Okan Uçar, Onur Karaarslan, Burak İndap, Turgut Kıvrak, Onurhan Ünal, Ömer Ağırbaş, Abdullah Büyükelbaşı, Umut Tunç, Buğra Kara, Erkam Boyraz, Seyit Ersoy, Abdullah Boyraz, Zeki Can Sarı ve Cihan Oğuzman ile anlaştık” dedi.

Altyapısında 3 branşta 200 sporcu var
Kulüp Başkanı Yasin Erdem, altyapıya büyük önem verdiklerini dile getirdi. Erdem, “Altyapı çalışmalarımıza daha da ağırlık vererek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Talas Belediyesi işbirliğinde yaz spor okulları düzenledik. Futbol, taekwondo ve atletizm branşlarında 200 sporcu ile çalışmalarımız devam ediyor. Geçen yıl 4 farklı yaş kategorisinde çıktığımız lige bu sezon daha fazla

Erhan KanErhan Kan