SAĞLIK
Giriş Tarihi : 27-09-2023 22:12

Bir Garip Hümeyra Öztürk Vakası

Daha önce de sosyal medya üzerinden meslektaşı Gökalp Öner'e ve hem AK Parti'yi hem de Bakan Özhaseki'yi ağır ve hakarete varan cümlelerle yeren Hümeyra Öztürk'ün ayak izleri yeniden belirdi.

Bir Garip Hümeyra Öztürk Vakası

Kısa bir süre öncesine kadar sosyal medya üzerinden Hüma Hastanesi ve Kayseri Şehir Hastanesi ile Doktor Hüseyin Aksoy ve Acıbadem Hastanesi'nden Mustafa Taş'ın yanı sıra Gökalp Öner'e hakaretlere varan ifadelerle rencide eden Doktor Hümeyra Öztürk'ün yeniden harekete geçtiği iddia edildi.

ANKSİYETELİ DOKTOR:
Instagram üzerinden meslektaşı Gökalp Öner'e adeta savaş açan ve bu ismi sert cümlelerle yererek, tüp bebek alanında son umutlarını kullanmak isteyen bir çok hastanın kafasını karıştırarak, zarar vermek isteyen Hümeyra Öztürk'ün yeniden ayak izleri belirdi.  Bir dönem İnstagram’da yapılan yorumlara cevap verdiği sırada kendisine yapılan ''Şizofrenisiniz'' şeklindeki bir ifadeye ''Şizofreni değilim. Anksiyete hastasıyım. Duygu Durum Bozukluğum var'' şeklinde yorum yapan Hümeyra Öztürk, bu itirafının bedelini Memorial Hastanesi ile iş akdinin fesih edilmesiyle ödemişti.

REKORTMEN DOKTOR:
Meslektaşlarının değişik alanlarda bir çok rekor kırdığı ve Türk hekimlerinin tedavilerde adeta yeni bir çığır açtığı son dönemde, Tüp Bebek Uzmanı Hümeyra Öztürk, farklı bir rekorla sağlıkta çığır açtı. Kayseri'de neredeyse çalışmadığı hastane kalmayan Hümeyra Öztürk'ün neredeyse tüm kapılar yüzüne kapandı. Özel Hüma, Erciyes Kartal, Dünyam, System ve Memorail Hastaneleri'nde çalışan ve çalıştığı kurumlardan iddiaya göre her seferinde kurum içinde yarattığı rahatsızlıklardan ötürü gönderilen Hümeyra Öztürk'ün son kapısının da Kızılay Hastanesi olduğu ve oradan da iş akdinin fesih edilerek gönderildiği söylendi.

KIZILAY'I YERDEN YERE VURDU:
Asrın Felaketi olarak adlandırılan Kahraman Maraş Depremi'nde yüz binlerce insanın canı ile uğraştığı, milyonlarca insanın ise yardım için çabaladığı dönemde sosyal medya üzerinden Kızılay'ı ve AFAD'ı yerden yere vuran, Hümeyra Öztürk'ün oklarından sadece bu kurumlar nasibini almadı. Yine Asrın Felaketi için milyonlarca insanın sosyal medya üzerinden can kurtarmaya çalıştığı dönemde, İnstagram'dan AK Parti hükümeti aleyhine kara propaganda yaparak 65. Türkiye Hükûmeti'nde Çevre ve Şehircilik Bakanı yapan ve şimdilerde yine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevi yürüten Mehmet Özhaseki'yi hedef alan Hümeyra Öztürk, adeta yangına körükle gitmişti. Ama olayların durulmasının ardından hiç bir şey olmamış gibi eleştirdiği ve yerden yere vurduğu kurumlardan Kızılay'ın hastanesinde çalışmaya başlayan Öztürk'ün bu serüveni içinde kısa sürdüğü iddiaları yer aldı.

YENİDEN CANLANDI:
Hükümet aleyhine yaptığı paylaşımlarla halkı kışkırttığı yönünde tepkiler oluşan ve bu tepkiler nedeniyle sosyal medya hesabını kapatarak, sessizliğe gömülen Hümeyra Öztürk'ün yeniden düğmeye bastığı yönünde algılar oluşmaya başladı. Yine Gökalp Öner ve devamında Doç Dr. Hüseyin Aksoy ve Mustafa Taş gibi bazı doktorları da benzer dille suçlayıcı iddiaların ortaya atılması, akıllara Hümeyra Öztürk ismini getirdi. 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz