GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2023 10:31

BÜYÜKKILIÇ, ÇOCUKLARLA HAMBURGER YAPTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çocuklar ile birlikte hamburger yapımı etkinliğinde bir araya geldi.

BÜYÜKKILIÇ, ÇOCUKLARLA HAMBURGER YAPTI

Memduh Büyükkılıç, çocuklar ve ailelerinin birlikte sosyalleşmeleri, keyifli bir gün geçirmeleri ve sosyal farkındalık oluşturmak amacıyla hamburger yapımı etkinliğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi, sosyalleşme ve sanatla buluşma imkânı sunmak amacıyla Hamburger Yapım etkinliği düzenledi. 

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK), Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan çocuklara ve ailelerine yönelik etkinlik düzenledi. Çocukların verimli bir gün geçirmelerine imkan sağlamak ve sosyal farkındalık oluşturmak gayesi ile Hamburger Yapımı Etkinliği’nde çocuklar ve aileleri KAYMEK Akademi tesisinde, alanında uzman eğitmenler eşliğinde keyifli bir gün geçirdi. 

Büyükkılıç, Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan çocuklar ve aileleri ile birlikte Hamburger Yapımı etkinliğine katıldı. Etkinlikte Başkan Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk de eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, bir farkındalık oluşturmak amacıyla çalışma yaptıklarını belirterek, “Engelsiz çocuk evlerimizin ve burada KAYMEK’imizin eğitim merkezinde yapmış olduğu çalışmaları hem yerinde görmek hem uygulamak amacıyla özel yavrularımıza özel menü sunuyoruz. Hem kendileri pişiriyorlar hem de böylece kendi kendilerini ağırlıyorlar. Anneleriyle beraber bir farkındalık oluşturmak, burada çok değerli hocalarımızla birlikte güzel bir çalışma yapmak, onların gönlünde yer etmek amacıyla bir çalışma yapıyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç, KAYMEK Akademi tesisinde bulunan mutfak bölümünde minikler ile yaptığı hamburgerleri afiyetle yediler. 
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz