GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-02-2023 13:06

Büyükkılıç'dan, Esnaf Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf ziyaretleri çerçevesinde Hisarcık Mahallesi ve Erciyes Kayak Merkezi esnaflarıyla buluştu.

Büyükkılıç'dan, Esnaf Ziyareti

Her fırsatta düzenlediği esnaf ziyaretlerini sürdüren Büyükkılıç, ilk olarak Melikgazi ilçesinde Hisarcık Mahallesi esnaflarıyla buluştu. Tek tek esnaf dükkanlarını ziyaret eden Memduh Büyükkılıç, esnaflar ve vatandaşlarla sohbet ederek, talep ve önerilerini yerinde dinledi. 

Başkan Büyükkılıç, alışveriş yapan vatandaşların da sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştığını belirterek şunları söyledi; “Hisarcık Mahallemizin gönlü güzel insanlarını ve helalinden ekmeğini kazanan esnaflarını ziyaret ederek, selamlarımızı ve hayırlı işler temennilerimizi ilettik” diye konuştu. 

Erciyes Kayak Merkezi bölgesinde bulunan esnafları da ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulunan Büyükkılıç, “Erciyes’te hem yerli hem de yabancı turistlerimize hizmet veren esnaflarımızı ziyaret ederek, hayırlı işler diledik. Rabbim kazançlarını helalinden bol eylesin” dedi.

Bir vatandaş, Büyükkılıç’ın geçmiş dönemde kendisinin doktorluğunu yaptığını da hatırlatarak, “Allah razı olsun, iyi doktordun, işin rast gelsin, her zaman için söylerim” ifadesinde bulundu. Esnaflara işlerinde hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Büyükkılıç’a esnaflar da ilgi, alakası ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz