GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 13:22

Büyükşehir’den Personele Enerji Verimliliği Eğitim Semineri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi personele yönelik İklim Değişikliği ve Enerji Verimliliği Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.

Büyükşehir’den Personele Enerji Verimliliği Eğitim Semineri


Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda Gerçekleşen hizmet içi eğitim seminerine Büyükşehir Belediyesi’nin her biriminden personel katılırken, katılımcılar iklim değişikliği, enerji ve enerji verimliliği konularında önemli bilgiler edindiler.

Yangın ve afet, sağlık, stres, beslenme, kanun, yönetmelikler ve Kişisel Verileri Koruma Kanunu gibi hemen her konuda hizmet içi Büyükşehir Belediyesi, eğitim seminerlerini gerçekleştiriyor. Şehre yapılan hizmetlerin daha iyi yürütülmesi adına, belediye personellerinin hem kendilerini hem de şehir için geliştirmeye Büyükşehir Belediyesi özen gösteriyor.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Elektronik Mühendisi ve Başdenetçi Aydıner Tahan’ın gerçekleştirdiği İklim Değişikliği ve Enerji Verimliliği Hizmet İçi Eğitim Semineri’nde, katılımcı personele ‘enerji ile ilgili genel bilgiler, enerji, çevre, iklim değişikliği, enerji verimliliği nedir, neden gereklidir, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, enerjimizi nasıl verimli kullanırız?’ başlıklarında hizmeti içi eğitim semineri verildi. Enerjiye yönelik kapsamlı bir sunum yapılan seminerde, tasarrufun püf noktaları da anlatıldı.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz