GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-01-2023 16:22

Erciyes’e Özel Şarkı Yapıldı

Erciyes Kayak Merkezi’ne özel klipli şarkı hazırlandı.

Erciyes’e Özel Şarkı Yapıldı

Erciyes Kayak Merkezi için ‘Erciyes’e Gel’ klipli şarkısı ile Türkiye’de ilk defa bir tatil merkezinin, kendine ait şarkısı oldu. Özel hazırlanan şarkının müzikseverlerle buluştu. Yapılan şarkı hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’ne özgü, yapılan klipli şarkı ile Türkiye’de ilk defa bir tatil merkezinin, kendine ait şarkısı olduğunu söyledi.

‘Erciyes’e Gel’ isimli Türkçe Rap şarkısını, gençler ile buluşturan Başkan Büyükkılıç, “Sevgili gençler hazır mıyız? Güzelliğine hayran olduğumuz Erciyes’imiz için hazırlanan parçayı sizlerle buluşturduk. İnşallah bu sezon bu güzel parça eşliğinde kendimizi Erciyes Dağı’mızın karlı omuzlarından heyecana bırakalım” diye konuştu.

Erciyes Kayak Merkezi’nin bütün güzelliklerini tüm dünyaya tanıtmaya devam edeceklerini belirten Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nin uluslararası standartlarda son teknoloji ile donatılmış mekanik tesisler ile ziyaretçilerini beklediğini ifade etti.

Sosyal medya mecralarında paylaşılan klip, müzikseverlerden tam not aldı. Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı’nın sözleri yazdığı, klip ve montajını Erciyes A.Ş.’nin hazırladığı şarkının yapım, müzik ve prodüksiyonunu Ahmet Ulvar Tanrıöver yaptı. 2 dakika 58 saniye süren klipte, Erciyes Kayak Merkezi’nin görüntüleri ve yapılan özel etkinlikler yer aldı.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz