GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-05-2023 17:30   Güncelleme : 05-05-2023 17:35

Erdoğan Yarın Kayseri'ye Geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarın saat 13:00'te Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek mitingle Kayserililere hitap edecek.

Erdoğan Yarın Kayseri'ye Geliyor

Seçim trafiğinin yoğunlaştığı bugünlerde adaylar da çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda cumhurbaşkanı adayları da il il gezerek mitingler düzenliyor. Yarın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek miting için ise Kayserilileri Erdoğan heyecanı sardı.

Erdoğan geçtiğimiz yılki ziyareti sonrası miting alanında bu yıl da hummalı hazırlıklar yapıldı. Kentin dört bir yanı bayraklarla donatılırken Erdoğan’ın halka hitap edeceği alanda güvenlik önlemleri de artırıldı.

14 Mayıs’ta yapılacak seçime sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyen birçok vatandaş heyecan içinde yarını bekliyor. Cadde ve sokaklar Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleriyle donatılırken, başkanlar da tüm halkı tarihi mitinge davet ediyor.

Erdoğan’ı bekleyen Kayserililer ise sosyal medyada paylaşımlar yaparak heyecanını paylaşıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kayseri mitingi sonrası Erdoğan’ın mitinginin nasıl geçeceği ise merak konusu.

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz