SAĞLIK
Giriş Tarihi : 11-08-2023 13:24

Erşan, UMKE çalışanları ile buluştu

7-13 Ağustos Ulusal UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) Haftası nedeniyle program düzenlendi

Erşan, UMKE çalışanları ile buluştu

Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan, 7-13 Ağustos Ulusal UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) Haftası nedeniyle düzenlenen programda, Kayseri il Müdürlüğü’nde görevli UMKE ekipleriyle bir araya geldi.

Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Erşan, “Afet ve acil durumlarda en ön saflarda görev alan UMKE ekiplerimize canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Yakın zamanda Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve bizlerinde yoğun şekilde hissettiği deprem afetinde UMKE ve acil sağlık hizmetlerinin etkin ve hızlı koordine olmasının ne kadar önemli olduğunu hep birlikte yaşayarak gördük. Bölgeye giden ekiplerimiz, kendilerine ihtiyaç duyulan her anda görevlerini eksiksiz yerine getirdiler. Bu hafta vesilesiyle de böylesi afetlerde gönüllülük esasıyla ve zor koşullarda görev yapan tüm UMKE personelimize bir kez daha çok teşekkür ediyor, haftalarını kutluyorum” diye konuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleşen programa Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Başkan Yardımcısı Dr. Figen Gürbeden, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer, Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Uzmanı Ali Altun, 11. Bölge Kayseri UMKE Sorumlusu Nazif Gümüşsoy ve UMKE gönüllüleri katıldı.

Erhan KanErhan Kan