SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 13:41

Feyzullah Keskin ateş püskürdü

Kayseri sokaklarındaki elektrik direklerine asılan seçim afişlerini eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hukuk devleti olduğu artık unutulmuş belirtilmiş O kadar çirkin görüntüler o kadar israf oluştu ki kamu malını tasarruf yerine israfa dönüştüren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Evet seçimde herkes kendi reklamını, kendi afişini yapmak zorunda ama bunun bir yasa çerçevesinde yapılması gerekiyor” dedi.

Feyzullah Keskin ateş püskürdü

Cumhuriyet Halk Partisi, Kayseri’deki belediyelerle ilgili  Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı binasında basın açıklamasında bulundu.

Kayseri sokaklarındaki elektrik direklerine asılan seçim afişlerini eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin; “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin hukuk devleti olduğu artık unutulmuş Kayseri’deki bütün elektrik direklerine AKP adaylarınca resimler asılmış bu ülke bir hukuk devletiyse bunun yazılı kanunları var ne zaman nereye asılacağı her zaman belirtilmiş O kadar çirkin görüntüler o kadar israf oluştu ki kamu malını tasarruf yerine israfa dönüştüren bir zihniyetle karşı karşıyayız. Evet seçimde herkes kendi reklamını, kendi afişini yapmak zorunda ama bunun bir yasa çerçevesinde yapılması gerekiyor. Şuanda ki zihniyet ne yasa tanıyor, ne ahlaki değer tanıyor ne de adaletli davranmak adına herhangi bir işlem yapmamaktadır” dedi.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir