GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-04-2023 19:11   Güncelleme : 21-04-2023 19:50

Gazeteci Yüksel Yıkılmaz ve Yavuz Yıkılmaz ile KAYİMDER Başkanı Levent Akdoğan'ın Dayısı Bünyamin Aydeniz Vefat Etti

Kayseri medyasının tanınmış isimleri Etv Kayseri Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz ve Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz ile KAYİMDER Başkanı Levent Akdoğan'ın Dayısı Bünyamin Aydeniz vefat etti.

Gazeteci Yüksel Yıkılmaz ve Yavuz Yıkılmaz ile KAYİMDER Başkanı Levent Akdoğan'ın Dayısı Bünyamin Aydeniz Vefat Etti

Kayseri Etv Kayseri Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz ve Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz ile KAYİMDER Başkanı Levent Akdoğan'ın Dayısı Bünyamin Aydeniz (73), uzun süredir yaşadığı kanser hastalığıyla verdiği savaşı kaybederek bayram sabahı vefat etti.

Kayseri'nin önemli markalarından Anka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri İmar ve İnşaat Müteahhitleri Dayanışma Derneği'nde (KAYİMDER) Başkanı Levent Akdoğan ile Kayseri Etv Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz ile Tempo Medya'nın sahibi TRKAYSERİ'nin Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz'ın dayısı Bünyamin Aydeniz, yaşadığı akciğer kanseri rahatsızlığı nedeniyle Ramazan Bayramı'nın ilk saatlerinde hayata gözlerini yumdu.
Bünyan İlçesi'nin Akmescit Kasabası'nda yaşayan Bünyamin Aydeniz'in cenazesi öğle namazına mütakiben kılınan cenaze namazıyla birlikte toprağa verildi. Akmescit halkının yanı sıra, bir çok kişinin de cenze için geldiği kasabada yoğun bir kalabalık eşliğinde kılınan cenaze namazının ardından Bünyamin Aydeniz toprağa verildi.

Yaklaşık 6 aydır kanser tedavisi gören Bünyamin Aydeniz'e Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz