GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-10-2022 12:09

Giriş Ücretleri KANKA'ya Bağışlandı

Kayseri’de açılan Anadolu Mobilya Fuarı’nın (ANAMOB) giriş ücretleri, Kansere Karşı Birlikte (KANKA) Derneği’ne bağışlandı.

Giriş Ücretleri KANKA'ya Bağışlandı

Kayseri’de açılan Anadolu Mobilya Fuarı’nın (ANAMOB) giriş ücretleri, Kansere Karşı Birlikte (KANKA) Derneği’ne bağışlandı. ANAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, KANKA’nın yaptığı faaliyetlerden çok etkilendiğini ve böyle bir karar aldıklarının duyurdu.

Anadolu’nun en büyük uluslararası organizasyonu ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı 5-9 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirilmek üzere Organize Sanayi Bölgesi Uluslararası Fuar Merkezi’nde açıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şaroğlu, bugün basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kansere Karşı Birlikte (KANKA) Derneği Başkanı Prof. Dr. Musa Karakükcü de katıldı.

KANKA Derneği Başkanı Karakükcü ile tesadüfen tanıştıklarını belirten ANAMOB Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, yaptıkları işlerden çok etkilendiğini söyledi. Çelik, TOBB’a kayıtlı giriş ücretlerini KANKA Derneği’ne ve bundan sonraki süreçlerde de aynı şekilde KANKA ve diğer yardım kuruluşlarına bağışlayacaklarını duyurdu. Çelik konuyla ilgili, “KANKA’nın yaptığı faaliyetlerden gerçekten çok etkilendim. Fuar kurulurken, tüm TOBB'a kayıtlı giriş ücretini KANKA Derneği’ne bağışlamak için söz verdim. Sayın başhekimim, bu yardım sadece fuarla kalmayacak yaptığınız inşaata ve çalışmalarınıza destek olmak adına bundan sonra açacağımız tüm fuarlarda da bu geliri sürekli bir şekilde size ve diğer yardım kuruluşlarına bağışlamayı görev kabul ettik” şeklinde konuştu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz