SPOR
Giriş Tarihi : 17-09-2023 10:15

Hayal Değil, Hedef Dünya Kupası

Kayserispor - FK Gaziantep maçını izlemek için Kadir Has Stadı'na gelen Beyzbol5 Milli Takımımızın oyuncularından Elif Evren ve Ela Aktürk ile samimi bir mini söyleşi gerçekleştirdik.

Hayal Değil, Hedef Dünya Kupası

Kayseri'de kampa giren Beyzbol5 Türk Milli Takımı sporcuları Kayserispor'un Gaziantepspor ile oynadığı 6. hafta karşılaşmasını izlemek için Kadir Has Stadyumu'na geldi. Sporculardan Ela Aktürk ve Elif Evren TRKayseri.com sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz ile minik bir söyleşi gerçekleştirdi ve 2022'de 2. oldukları Avrupa Şampiyonası'nın ardından bu yıl hedeflerinin Dünya Kupası olduğunu dile getirdi.

Filenin Sultanları'nın gösterdiği başarının ardından futbol dışındaki branşlara da çevrilen gözler 2022 yılında Avrupa Şampiyonası'nda 2. olan Beyzbol5 Türk Milli Takımı'na çevrildi. U-17 Milli takımı olarak finalde Fransa'ya elenen Ay Yıldızlı sporcularımız, hedeflerinin U-18 olarak bu yıl Dünya Şampiyonu olmak olduğunu söylediler. TRKayseri.com sitesi Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz ile Kayserispor FK Gaziantep maçı devre arasında minik bir söyleşi yapan, 2022 yılının Avrupa 2.’si Milli Takımımızın oyuncuları Ela Aktürk ve Elif Evren bu sene hedeflerinin şampiyon olmak olduğunu söylediler. Türk halkının milli başarılarda yaşadığı mutluluğu bildiklerini ve bu nedenle amaçlarının bu yıl şampiyon olmak olduğunu ifade eden Elif Evren, ''Geçen yıl U-17 olarak kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl U-18 olarak kazanmak istiyoruz. Daha da tecrübelendik. Güçlendik ve Dünya Kupası’nı istiyoruz'' dedi.

Avrupa 2.'si kadronun yıldızlarından Ela Aktürk ise Beyzbol5'i gelecek nesillere sevdirmek ve onların peşlerinden gelen miniklerin önünü açmak için bu yılı şampiyon olarak tamamlamayı arzu ettiklerini ifade etti. Kayseri'de devam eden kampta gördükleri misafirperverlikten ötürü mutlu olduklarını da söyleyen Ela Aktürk, gelecek ay Ankara'da oynanacak olan şampiyonaya hem Kayseri'den hem Ankara'dan hem de tüm Türkiye'den taraftarları davet ettiğini sözlerine ekledi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz