SAĞLIK
Giriş Tarihi : 22-12-2022 22:59

Hümeyra Öztürk'ten Grup Seks İması

Şizofreni hastalığı olduğu yönündeki iddiaları reddetmesine rağmen Anksiyete adı verilen psikolojik rahatsızlığı olduğunu açıklayan Hümeyra Öztürk, şimdi de paylaştığı Grup imasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Hümeyra Öztürk'ten Grup Seks İması

Şizofreni olmadığını ancak Anksiyete yani Duygu Durum Bozukluğu olduğunu itiraf ederek, Tüp Bebek alanındaki hastalarında endişe yaratan Hümeyra Öztürk, sosyal medya hesabından bu kez de ''Grup Seks'' imasında bulundu.

KAYGI BOZUKLUĞU OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI:
Sivri çıkışları ve yaptığı paylaşımlarla tepki çekmeye başlayan ve yakın geçmişte Şizofreni hastası olmadığını ama Anksiyete bir diğer adıyla Kaygı Bozukluğu olarakta anılan psikolojik bir rahatsızlığının olduğunu açıklayan Operatör Doktor Hümeyra Öztürk, şimdi de ''Grup Seks'' imasında ve iddiasında bulundu. Özellikle kendisi gibi Tüp Bebek alanında görev alan doktorlara yönelik yaptığı açıklamalar yüzünden Kayseri'de sert şekilde eleştirilen Doktor Hümeyra Öztürk, şimdi de kendi sosyal medyasından sert ve iddialı bir paylaşımda bulundu. Bir instagram sayfasının yaptığı paylaşımı kendi sayfasında paylaşan ve aynı zamanda hikayesinde de yer veren Hümeyra Öztürk'ün bu iddiasında isim vermemesi ise dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ ALDI:
Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarda sürekli doktorları ve eski çalıştığı hastaneleri hedef alan açıklamalar yapması nedeniyle bir çok kullanıcıdan tepki alan Hümeyra Öztürk'ün, son olarak, ''Kayseri'de özel bir hastanede görev yapan Doktor grup işlerine karışmış...'' şeklinde bir paylaşımı İnstagram hikayesine koyması da tepkilere yol açtı. Bir doktorun böylesi yorumlara ve iddiadan öteye gitmeyen suçlamalara eşlik ediyor olması Tıp dünyasınca da tepkilere neden oldu.

BÜYÜK TEPKİ ALDI:
Instagram'da sürekli bazı doktorlarla ilgili ortaya attığı iddialar nedeniyle kullanıcılardan tepki çeken Op. Dr. Hümeyra Öztürk'ün daha önce de bazı kullanıcılarla tartıştığı dikkatlerden kaçmadı. Özellikle bir Instagram sayfasıyla birlikte hareket ediyormuşcasına izlenim bırakan Hümeyra Öztürk için, ''daha önce yine isim vermeden ortaya attığı iddiaları, şimdi o paylaşım sitesinden alarak yeniden paylaşıyor'' yorumları yapıldı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz