MAGAZİN
Giriş Tarihi : 24-08-2022 13:50   Güncelleme : 24-08-2022 13:59

Kapris Park Kayseri'de Açılıyor

Kayseri, dev bir organizasyon salonu için gün sayıyor. Tam 6 bin kişiyi aynı anda misafir edebilecek Kapris Park için Ahmet Bozbey müjdeyi verdi..

Kapris Park Kayseri'de Açılıyor

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Kapris Organizasyon'un sahibi Ahmet Bozbey ve iş ortağı Mehmet Bezircioğlu ile birlikte hem Kayseri'nin hemde İç Anadolu'nun en büyük, ülke geleninde ise ilk 10'na girecek büyüklükte bir düğün ve toplantı salonu için düğmeye bastı.

6 BİN KİŞİLİK DEV SALON:
Kayseri'de organizasyon denilince akla gelen ilk isim olan Kapris Organizasyon'un sahibi Ahmet Bozbey, yepyeni bir konsept için harekete geçti. Sadece Kayseri'nin değil İç Anadolu'nun bile en büyük toplantı ve düğün salonu için harekete geçen Bozbey, toplam 6 bin kişilik bir alanla Kayseri'deki düğün ve organizsyonlar için ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İsminin Kapris Park olacağını açıklayan ve yakın gelecekte hizmete gireceğinin müjdesini veren Bozbey, kırbahçesi ve teras gibi alanlarında Kayseri için bir yenilik olacağını belirtti.

AHMET BOZBEY AÇIKLADI:
Sadece Kayseri'de değil, tüm Türkiye'de yaptığı organizasyonlarla isminden söz ettiren bir firma haline gelen Kapris Organizasyon'un artık kendi toplantı ve düğün salonuna kavuşması hayalini gerçekleştirmek için kolları sıvayan Ahmet Bozbey, yakında açılışını yapacağı devasa alan hakkında bilgiler verdi. İsmini Kapris Park olarak belirlediğini söyleyen Bozbey, ''6 salon, kır bahçesi, teraslarla toplam 6 bin kişilik dev kapasiteli bir tesiste balo, etkinlik ve kongre merkezi olarak kullanılacak Türkiye'nin sayılı büyüklükteki yeni yerimiz için tüm çalışmalar devam ediyor. 2022 yılının son çeyreğine yetiştirmeyi amaçladığımız ve bu yönde çalıştığımız Kapris Park, Kayseri halkının eksikliğini hissettiği bir çok yönüne çözüm olacak'' ifadelerini kullandı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz