GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-02-2023 10:25

Kayseri'de Deprem

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 7.4 büyüklüğünde deprem olduğu bildirdi.

Kayseri'de Deprem

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4'lük deprem Kayseri'de hissedildi. Pazarcık’ta yaşanan 7.4 büyüklüğündeki deprem, Kayseri ve dahil bir çok çevre ilde yoğun şekilde hissedildi. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yaşanan deprem hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem Kayseri'de de hissedildi. Vatandaşlar sokağa dökülürken, Gökmen Çiçek, “İlimizde de hissedilen depremde şu ana kadar herhangi mal ve can kaybı ihbarı gelmemiştir” ifadesinde bulundu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 şiddetindeki deprem Kayseri'de de hissedildi. Depremle beraber vatandaşlar panik içerisinde kendilerini dışarı atarken, yollarda uzun araç kuyrukları oluştu. Ayrıca deprem anındaki panikten dolayı yaralanan 5 kişinin de hastanelere başvurduğu öğrenildi. 

Bütün ekiplerin arama çalışmaların devam etiğini belirten Çiçek, “İlimizde de hissedilen depremde şu ana kadar herhangi mal ve can kaybı ihbarı gelmemiştir. Bütün ekiplerimiz alanda tarama çalışmaları devam etmektedir. Vatandaşlarımızdan panik yapmamaları ve araçlarla dışarı çıkarak trafik oluşturmamalarını rica ediyoruz” dedi.

Polis ekipleri de vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için teyakkuza geçerken, istirahatte olan bütün polisler de göreve çağrıldı.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz