GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-08-2023 13:41

Kayserili genç İzmir'de kayıp

İzmir’de 15 Temmuz günü arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Alaçatı’ya giden 19 yaşındaki Veli Eren Atay’dan 30 gündür haber alınamıyor. Ailesi Kayseri Özvatanlı olan Veli Eren’in bulunması için Özvatan ilçesi de seferber oldu

Kayserili genç İzmir'de kayıp

İzmir’de yaşayan Kayserili Mehmet Atay ve Ebru Atay çiftinin 19 yaşındaki oğulları Veli Eren Atay’dan 15 Temmuz’dan bu yana haber alınamıyor.

Veli Eren Atay, 30 gün önce arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek için Karşıyaka’dan Çeşme’ye gitti. Atay, aynı günün akşamı arkadaşlarıyla Alaçatı'daki bir eğlence kulübüne geçti. Son olarak annesi ile 16 Temmuz’da telefon ile görüşen Veli Atay, kendisine merak etmemelerini söyledi. Ancak Atay’dan bir daha haber alınamadı. Veli Eren’in annesi Ebru Atay, çocuğunun bulunması için herkesten yardım istedi.

 

Ünlüler paylaşım yaptı

Veli Eren’in bulunması için çalışmalar sürerken ailesinin feryadını duyan ünlülerde paylaşımlarda bulundu. Sanat dünyasından birçok isim de Veli Eren'in bulunabilmesi için sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptı. Gülben Ergen, Deniz Seki, Ece Erken, Ezgi Mola, Asrın Tuncer, Tamer Acar, İrfan Kangı, Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Bergüzar Korel gibi isimler, sosyal medya hesaplarından Eren’in fotoğrafını paylaşıp, bulunması için çağrı yaptı.

Özvatan’dan çağrı var

Veli Eren’in kaybolmasının ardından ailesinin memleketi Özvatan’da büyük üzüntü oluştu. İlçe halkı paylaşımlarda bulunarak Veli Eren’in bulunması için çaba harcıyor. İlçe halkından Alaettin Atay, yaptığı paylaşımda “Velişah Atay’ın torunu İzmir doğumlu Veli Eren Atay İzmir Çeşme’de kaybolmuştur” ifadelerine yer verdi. Kaybolan gencin, dedesinin ismini taşıdığı öğrenildi.

Erhan KanErhan Kan