GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2023 18:08   Güncelleme : 01-05-2023 10:56

Kayseri'nin Yeni Gözdesi İlk Şubesini Açtı

Kayseri’nin Yeni gözdesi Tanya Güzellik Yaşam Merkezi ilk şubesinin açılışını yaptı.

Kayseri'nin Yeni Gözdesi İlk Şubesini Açtı

Anne kız ortaklığı ile hayata geçirilen Tanya Güzellik Yaşam Merkezi, ilk şubesini Kocasinan’da açılışını yaptı. Yılların tecrübesini ve bilgi birikimini ‘Güzellik Merkezi’ projesi ile değerlendirmek isteyen Uzman Estetiysen Merve Sema Gökoğuz, yeni hedefinin şubeleşmek olduğunu belirtti.

Annesi Alev Gökoğuz, ile birlikte uzun süreli tecrübelerini insanlara sunmak için bu projeye başlayan Sema Gökoğuz “8 senedir bu sektördeyim. Kayseri’de büyük salonlarda çalıştım, ardından yurtdışına Almanya Frankfurt’a eğitime gittim eğitim dönüşünde salonumuzu açtık” dedi.

Uzman Sema Gökoğuz, Güzellik Merkezi’nin açılış amacı hakkında sorulan soruya cevap vererek şunları söyledi: “Açılış amacı bu sektörde alanında çok iyi eğitimler aldım, o yüzden kendime güvendiğim için, ailemde sağ olsun çok destek oldular, sonrada açma kararı aldık.”

Şubeleşmeyi hedeflediğini belirten Gökoğuz, “İlk salonumuz burası inşallah ilerleyen zamanlarda şubeleşeceğiz. İnşallah Franchising’de vermeyi düşünüyoruz, Tanya Güzellik Yaşam Merkezi olarak” İfadesinde bulundu.

‘Tanya ismi nerden geldi’ sorusuna cevap veren Sema Gökoğuz, “Yunan Mitolojisini çok araştırıyordum ben, Yunan Mitolojisinde peri kızı, su perisi anlamında. Gelen misafirlerimizi de güzelleştirdiğimiz için, zaten ayrı ayrı çok güzeller ama ek katkıda bulunduğumuz için onlarda peri kızı olarak salonumuzdan ayrılıyorlar” sözlerinde bulundu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz