FUTBOL
Giriş Tarihi : 19-10-2023 00:54   Güncelleme : 19-10-2023 09:47

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı yalan mı söylüyor

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın TÜFAD Genel Başkan yardımcısı Osman Yozgat ile ilgili sarfettiği sözler gündeme damgasını vurdu. Osman Yozgat, EtvKayseri kanalında başkan Ali Çamlı'nın doğruyu söylemediğini ifade ederek ağır cümleler kurdu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı yalan mı söylüyor

Kayseri’nin en çok izlenen IP Tv kanalı Etv Kayseri’de yayınlanan Sportif programı yine gündemi belirledi. Etv Kayseri Genel Müdürü Yüksel Yıkılmaz ve Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Yağmur’un hazırlayıp sunduğu Sportif programında gündem Kayserispor Başkanı Ali Çamlı’nın Almanya ziyaretinde yaptığı konuşmalar ve TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Yozgat hakkındaki sözleri oldu.

ALİ ÇAMLI DOĞRU KONUŞMUYOR:
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri'nin önemli teknik direktörlerinden birisi olan Osman Yozgat, Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor'da Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ali Çamlı’nın kendisine yönelik sarfettiği sözlere ağır tepki verdi. Osman hoca, “Ali Çamlı doğruyu konuşmuyor. Kayserispor kulübü, bu kadar seviyesiz temsil edilmez yurt dışında” diye tepkisini dile getirdi.

OSMAN YOZGAT YANIT VERDİ:
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkan Yardımcısı ve teknik direktör Osman Yozgat, Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’un Başkanı Ali Çamlı’nın yurt dışında kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalara Kayseri'nin en çok izlenen spor programı olan Sportif'te yanıt verdi. EtvKayseri kanalında her Salı günü yayınlanan Sportif programına telefon bağlantısı ile katılan TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Yozgat, kendisine Kayserispor sportif direktörlüğü teklifi yapıldığı bunu da kendisinin kabul etmeyerek teknik direktörlük istediği yönündeki iddianın doğru olmadığını söyledi.

İSLAMIN ŞARTINI DA HADDİMİ DE BİLİRİM:
Osman Yozgat, “Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, bir kahve ortamında oturuyor gibi, benim ismimi niye zikretti, zikrederken ne düşündü bilemiyorum. Ben, kendisini yıllardır görmem. Geçen sezonun başında beni aradı, alt yapıya bir diploma ile ilgili. Onun dışında hiçbir irtibatım olmadı. İlk ve son görüşmem budur. İslam’ın şartını da biliriz, haddimizi de biliriz. Benim Kayseri’deki geçmişim, duruşum, yaptıklarım belli. Kalitem belli. Kimseye bir şey ispatlamak durumunda değilim. Ama anladım ki; Ali Çamlı, birilerine bir şey ispatlamak çabasında” dedi.

ÖZÜR BEKLİYORUM:
TÜFAD Genel Başkan Yardımcısı Osman Yozgat, açıklamasında “Böyle bir teklifin ve görüşmenin olmadığını kendisi de bildiği halde neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissetti, çok garip. Bir açıklama bir özür bekliyorum. Şimdi ben tavırlarına baktım orada. Kayserispor kulübü, bu kadar seviyesiz temsil edilmez yurt dışında. Oturuşuyla kalkışıyla böyle temsil edilmez. Kayserispor bizim gözbebeğimiz. Gerek antrenör gerek yönetici olarak Kayserispor’a, Erciyesspor’a verdiğimiz emeği, hiç bir bedeli olmadan hizmetimizi verdik. Haddini bilmek diyor. Osman Yozgat haddini bilir ama esas o kişi haddini bilecek. Osman Yozgat’ın eskittiği eşofmanlar, ayakkabılar, yaptığı hizmetler onun boyunu aşar, yaşını da aşar, seviyesini de aşar. Eğer bir yeri temsil ediyorsanız adam gibi temsil edeceksiniz. Kimseyi kendinize malzeme yapmayacaksınız. Konuşurken de edepli konuşacaksınız. Doğru olmayan cümleler kurmayacaksın” sözlerini sarfetti.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, geçen hafta gittiği Almanya’da sarı kırmızılı taraftarlara yönelik yaptığı konuşmada, Osman Yozgat’a sportif direktörlük teklifi yaptığını, Osman Yozgat’ın teknik direktörlük isteyerek bu teklife olumsuz yanıt verdiğini ifade etmiş, “İslam’ın şartı 5 değil 6. Haddini bilmek diye bir şey var. Bizimkilerde had bilme yok” cümleleri kurmuştu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz