SPOR
Giriş Tarihi : 08-10-2023 00:59

Kayserispor Deplasmanda Yok

Başkent deplasmanında Ankaragücü ile karşılaşan Kayserispor, sahadan 3-0 yenilgi ile ayrıldı ve ligde oynadığı 4. deplasman maçında da galibiyet hasretini sürdürdü.

Kayserispor Deplasmanda Yok

Süper Lig'in 8. haftasında yeni hocası Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü'ne konuk olan Kayserispor, Başkent'ten boynu bükük ayrıldı. Kayserispor, 4. deplasman maçında da galibiyete hasret kaldı. 

Sahasında Başakşehir beraberliğinin ardından Ankara'ya gaibiyet için giden Mondiome Kayserispor, aradığını Başkent'te de bulamadı. İlk yarısı golsüz beraber biten karşılaşmanın ikinci yarısında 3 dakikada 2 gol yiyen Kayserispor'da skoru lehine çevirmek için yapılan tüm hamleler yetersiz kaldı. Uzatma dakikalarına girilirken kalesinde bir gol daha gören Sarı-Kırmızılılar sahadan 3-0 yenik ayrıldı. Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri 49. dakikada Rodrigues, 52'de Bajic ve 89'da Macheda kaydetti.

Haftayı hem puansız hem de 4. deplasman maçındanda galibiyetsiz kapatan Mondihome Kayserispor, milli aranın ardından bir sonraki maçı sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacak. Aynı zamanda ligde 2. yenilgisini alan Mondihome Kayserispor 10 puanda kalarak 10. sıraya geriledi. Ankaragücü ise aldığı galibiyetle birlikte puanını 9 yaparak 12. sıraya yükseldi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz