SPOR
Giriş Tarihi : 11-08-2023 15:59   Güncelleme : 11-08-2023 16:02

Kayserispor ilk hafta mucize peşinde

Mondi Home Kayserispor, Süper Lig'in ilk haftasında kısıtlı kadrosuyla yarın kendi evinde son şampiyon Galatasaray'ı konuk edecek.

Kayserispor ilk hafta mucize peşinde

Trendyol Süper Lig temsilcimiz Mondi Home Kayserispor, sezonun ilk maçında yarın oynayacağı Galatasaray maçına hazır. Transfer tahtası kapalı olduğu kadrosunu güçlendiremeyen Sarı-Kırmızılı temsilcimiz, sözleşmesi devam eden 24 oyuncusu ile bu zorlu doksan dakikada bir mucizeye imza atmak istiyor.

Ligde 28.kez yer alacak olan temsilcimiz Mondihome Kayserispor ligin 1.haftasında yarın sahasında son şampiyon Galatasaray’ı konuk edecek. Şampiyonlar ligi ön elemesinde rahat galibiyetler alarak adından söz ettiren son şampiyon ile mücadele edecek olan Kayserispor önemli bir mucize için yarın sahada olacak. Bu önemli doksan dakika öncesinde Mondi Home Kayserispor’un en büyük sorunu ise kısıtlı kadrosu. 

Kadroda 24 oyuncu var
Üç dönemdir transferi kapalı olan Mondi Home Kayserispor’da daha önceden sözleşmesi devam eden ve alt yapıdan gelen toplam 24 oyuncu bulunuyor. Teknik Direktör Çağdaş Atan bu 24 isim içinden kadrosunu oluşturarak Galatasaray’a karşı sahaya sürecek. Kayseri ekibinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: Ali Karimi, Abdulkadir Taşdan, Anthony Uzodimma, Arif Kocaman, Baran Ali Gezek, Berkan Aslan, Bilal Bayazıt, Bilal Ceylan, Carlos Mane, Etham Balcı, Hayrullah Erkip, Joseph Attamah, Lionel Carole, Mehmet eray Özbek, Mehmet Şamil Öztürk, Miguel Cardoso, Muhammed Eren Arıkan, Nurettin Korkmaz, Oliver Kemen, Ramazan Civelek, Seyedmajid Hosseini, Talha Sarıaslan, Thiam Mame Baba.

55.randevu Kayseri’de…
Mondihome Kayserispor, Süper Lig’in 1. haftasında yarın evinde mücadele edeceği Galatasaray ile ligde 55. kez karşılaşacak.  Trednyol Süper Lig’in 1. haftasında Mondihome Kayserispor, yarın saat 21.45’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda Galatasaray’ı konuk edecek. Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 54 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 33 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ekibi ise 5 defa rakibini mağlup edebildi. 16 maçta da kazanan taraf çıkmadı. Galatasaray’ın 114 golüne, Kayserispor 44 golle yanıt verdi. Geçen sezon iki takım arasında oynanan Kayseri’de oynanan karşılaşmayı Kayserispor, İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ise Galatasaray kazanmıştı.

Erhan KanErhan Kan