SPOR
Giriş Tarihi : 06-02-2024 12:50

Kayserispor'da AsBaşkan Krizi !

Kayserispor'da AsBaşkan Tufan Koç'un yerine sessiz sedasız Ali Hızar getirildi. Ali Hızar yeni görevini sosyal medyada duyurdu.

Kayserispor'da AsBaşkan Krizi !

Transfer döneminin bitimine sayılı saatler kala Kayserispor yönetiminde olağanüstü gelişmeler yaşandı. Yönetim kurulunda AsBaşkan Tufan Koç sessiz sedasız görevden alınırken, yerine Hollanda'da yaşayan Ali Hızar'ın getirildiği bilgisi ortaya çıktı.

YENİ GÖREVİNİ ALİ HIZAR DUYURDU:
Transfer yasağını kaldırmak için büyük çaba harcayan Kayserispor camiası, bu gelişmelerle boğuşurken bir yandan da yönetim kurulu içerisinde yaşanan kaosla mücadele ediyor. AsBaşkan Tufan Koç'un sessiz sedasız görevden uzaklaştırılmasının ardından yerine Ali Hızar getirildi. Bu gelişmeleri sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak açıklayan Ali Hızar, yeni görevini kamuoyuna duyurdu. ‘Yanındayız Kayserispor’ başlığıyla yeni görevini açıklayan Ali Hızar paylaşımdan, ‘Değerli sporseverler ve Kayserispor’a gönül verenler, çok kısa bir dönem önce Kayserispor A.Ş. Asbaşkanlığı görevine getirildim. Maddi manevi olarak kulübümüze destek vermenizi tüm değerli arkadaşlarımdan önemle rica ederim’ifadelerini kullandı. 

RESMİ BİR AÇIKLAMA OLMADI:
AsBaşkanlık görevine Ali Hızar'ın getirildiğiyle ilgili olarak Kayserispor cephesinden bir açıklamanın yapılmaması dikkat çekti. Kayserispor'un resmi internet sitesinde de AsBaşkanlık görevi hala Tufan Koç ismiyle yer alırken, yaşanan bu gelişmeler kafa karıştırdı. Tufan Koç'un görevini nedne bıraktığı yada bıraktırıldığıyla ilgili ortaya atılan değişik iddialarda dikkat çekici. 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz