SPOR
Giriş Tarihi : 05-10-2023 22:48

Kayserispor'da Soğuk Savaş Dönemi

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, daha önce ''kızım'' dediği Selefi Berna Gözbaşı'na ve onun yönetimine adeta savaş açtı.

Kayserispor'da Soğuk Savaş Dönemi

Kayserispor'da sular durulmuyor. Transfer tahtasının açılması için büyük çaba harcandığı bir dönemde maddi sorunlar yaşayan Süper Lig temsilcisinde Başkan Ali Çamlı, kendinden önceki başkan Berna Gözbaşı'na adeta gizli savaş açtı. Eski yönetimin sırlarının bir bir açığa çıkmasının sebebi olarak gösterilen Ali Çamlı ve yakın çevresinin, bilgileri el altından medyaya sızdırdığı iddiası gündeme geldi.

ÖNCE GÖZBAŞI, ŞİMDİ KAYNAR:
Sık sık medya mensuplarıyla yaptığı ikili görüşmelerde önemli bilgiler veren Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, daha önce Berna Gözbaşı'nın Kayserispor için verilmiş bir benzin istasyonunu kendi üzerine aldığı yönündeki dedikoduların çıkış noktası olarak gösterilirken, şimdi de eski yönetici Ali Kaynar hakkında ilginç bir iddia ortaya attı. Kayserispor'un yurt dışında tanesini yaklaşık Bin Euro'dan forma sattığı ve bu geliri de Ali Kaynar'ın şahsi hesabına aktardığı yönünde bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya sessiz kalmak istemeyen Ali Kaynar ise Twitter hesabından sert bir açıklamayla durumu yalanladı.

ALİ KAYNAR SUSMADI:
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın iddialarına karşılık sessizliğini bozan Berna Gözbaşı yönetiminin önemli isimlerinden Ali Kaynar, iddialara sosyal medyadan cevap verdi. ''Keşke @KayserisporFK başkanı önce hesap sorup, bunu da kontrol ettirdikten sonra konuşsaydı daha ETİK olurdu. Bence çamuru at izi kalsın yanlış bir tutum. Allah’a şükür banka dekontlarıyla hesap veremeyecek bir durum yok'' ifadesinde bulunan Ali Kaynar, ''Gelen para kuruşuna kadar havale edildi'' dedi.

ALİ ÇAMLI YÖRÜNGESİNDEN ŞAŞTI:
Çamlı'nın son zamanlarda sık sık Berna Gözbaşı ve yönetiminde yer alan isimler aleyhinde yaptığı iddia edilen konuşmalar nedeniyle spor kamuoyunda ilginç yorumlar oluşmaya başladı. Ali Çamlı için, ''Elini taşın altına koyunca Ali Çamlı'nın yörüngesi şaştı. Berna Gözbaşı'nın başkanlığında güzel güzel yöneticilik yapan Çamlı, şimdilerde kimi hedef tahtasına koyacağını şaşırdı'' ifadeleri kullanılmaya başlandı.

ÇAMLI VE KAYNAR AYNI YÖNETİMDE YER ALDI:
Bugünlerde soğuk aralarında soğuk rüzgârların estiği Ali Çamlı ile Ali Kaynar, aynı yönetimde görev yaptı. Bu durumu değerlendiren bazı taraftarlar, “Ali Kaynar böyle bir şey yaptıysa Ali Çamlı aynı yönetimde nasıl izin verdi?. Veya şimdi ne değişti de bunları ısıtıp ortaya atıyor? Ali Çamlı, hedf şaşırtarak kendi kusurlarını örtmeye mi çalışıyor” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz