SPOR
Giriş Tarihi : 17-12-2022 10:09

Kayserispor'da Yeni Başkan Ali Çamlı

Kayserispor’da ertelenen olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Berna Gözbaşı'nın görevi bırakmasından sonra seçime tek aday giren Ali Çamlı, başkan oldu.

Kayserispor'da Yeni Başkan Ali Çamlı

Yaşanan maddi sorunlarla artık tek başına savaşamadığını açıklayan ve görevden ayrılmak istedğini söyleyen Berna Gözbaşı'nın istifasınya birlikte başlayan süreç, yeni başkan seçilmesi için Kayseri'nin spor dünyasının bir araya gelerek gerçekleştirdiği olağanüstü kongre ile son buldu.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan kongreye, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve diğer belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

ÇAMLI ''GÖREVDEN KAÇMAYIZ'':
Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın yönetiminde Asbaşkanlık görevi yapan Ali Çamlı, olağanüstü genel kurulda aday olduğunu açıkladı. Kongrede konuşan Çamlı, görevden kaçmadığını ve elinden geleni yapacağını açıkladı. Kayserispor'un sahipsiz kalmayacağını açıklayan Çamlı, "Bu bir bayrak yarışıdır. Bu şehre olan borcumuzun gereğidir. İşimizin zor olduğu kadar şerefli olduğunu biliyoruz. Dışarıdan gazel okumak kolay. Kayseripor bizim için çok kıymetli. Birbirimize saygı duymaya devam edeceğiz. Kulübü borçsuz hale getirmek için çaba harcayacağız. Bu şehrin kapıcılığını bile şeref kabul ederim ki Kayserispor başkanlığını seve seve kabul ederim" diye konuştu. 
Tek liste ile girilen olağanüstü genel kurulda yapılan oylama ile Ali Çamlı ve yönetimi göreve getirildi.

YÖNETİM LİSTESİ:
Yönetim kurulu asil üyeler; Ali Çamlı, Hüseyin Beyhan, Nurettin Açıkalın, Tufan Koç, Batuhan Samet Koç, Yücel Şahin, Erol Çetin, Veysel Serdar, Yusuf Kaan Özdemir, İlyas Yıldırım ve Etem Mezgitli seçildi. 
Yönetim kurulu yedek üyeler; Ahmet Solak Mehmet Baykan, Mehmet Yay, Cihan Şahin, Onur Gülener, Fatih İşçi, İsmail Eğin, Süleyman Akın, Seyit Mutier, Mustafa Altun ve Savaş Balıkkuşu olarak belirlendi.
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz