YEREL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 16:57   Güncelleme : 17-11-2023 20:07

Kayseri'ye Fırtına uyarısı Aman dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günün hava raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre Kayseri'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı tahmin ediliyor.

Kayseri'ye Fırtına uyarısı Aman dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri ve Çevresi için hava tahmini raporunu yayımladı. Yayımlanan hava tahmini raporuna göre, bu hafta Kayseri'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

Sıcaklıklar eksilere kadar düşecek
Artık kış mevsimi kendini hissettirmeye başladı. Bu hafta ki yayımlanan hava tahmini raporunda en düşük sıcaklık -5 derece, en yüksek sıcaklık ise 17 derece olacak. Cumartesi günü parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı en düşük 0, en yüksek 17 derece olacak. Pazar günü çok bulutlu özellikle doğu ilçeleride (Pınarbaşı, Sarız) yer yer kuvvetli yağmurlu en düşük 1, en yüksek 7 derece olacak. Pazartesi günü çok bulutlu aralıklı yağmurlu ve karla karışık yağmurlu en düşük -4, en yüksek 7 derece olacak. Salı ve Çarşamba günleri ise parçalı ve çok bulutlu yer yer sisli ve puslu en düşük -5, en yüksek 15 derece olacak.

Uzmanlar uyarıyor. Aman dikkat!
Cumartesi akşam saatlerinden sonra ve pazar günü gece ilk saatlerde beklenen yağışların, il genelinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir