SAĞLIK
Giriş Tarihi : 25-01-2023 23:31   Güncelleme : 27-01-2023 23:38

Kim Bu Profesör Hümeyra Öztürk?

Anksiyete rahatsızlığı olduğu itirafının ardından, yaptığı paylaşımlar yüzünden de hakkında soruşturma başlatılan Tüp Bebek Doktoru Hümeyra Öztürk için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Kim Bu Profesör Hümeyra Öztürk?

Kayseri'de sağlık sektöründe yaptığı paylaşımlar ve yorumlar kadar kendisi hakkında itiraflarıyla da skandallara imza atan Tüp Bebek Doktoru Hümeyra Öztürk için şok bir iddia ortaya atıldı. ''Anksiyete hastasıyım'' itirafında bulunan Hümeyra Öztürk'ün meslektaşları hakkında yaptığı paylaşımlarının amaçlı olduğu yönünde ağır bir eleştiri yapıldı. Bu olayın perde arkasında ise ismi sır gibi saklanan bir profesörün var olduğu söylentisiyse artık sosyal medyaya bile yansıdı. Sağlık sektörüne bomba gibi düşen bu iddianın ardından gözler şimdi gizli profesöre çevrildi.

KAPILAR KAPANIYOR:
Daha önce çalıştığı tüm hastanelerden bir şekilde ilişiği kesilen Hümeyra Öztürk için son kapının da kapandığı iddia edildi. Kendisi hakkında yaptığı ''Anksiyete hastalığım var'' itirafının ardından bir anda gündem olan Hümeyra Öztürk'ün son çalıştığı Memorail Hastanesi ile de tüm bağlarının koparıldığı iddia edildi. Daha önce bir çok özel hastanede çalışan Hümeyra Öztürk'ün, şimdi de Memorail Hastanesi ile yollarının ayrıldığı söylentisiyse ciddiyet kazanmaya başladı. Hümeyra Öztürk'ün sosyal medyasındaki tüm Memorial Hastanesi paylaşımlarını kaldırması bu iddiaları güçlendirdi.

KİM BU PROF:
Kendi hakkında söyledikleri kadar, meslektaşları hakkında ortaya attığı iddialar ve iftira seviyesine gelen paylaşımları nedeniyle eleştirilen Hümeyra Öztürk için farklı bir iddia daha gündeme geldi. Kamuoyunda büyük yankı uyandıran iddiaya göre, sürekli meslektaşları hakkında grip paylaşımlar yapan Tüp Bebek Doktoru Hümeyra Öztürk'ün tüm bu olayları bir profesörle birlikte planladı ve hayata geçirdi. Bir devlet üniversitesinde görev yapan bu doktorun daha önce tüp bebek alanında bölüm başkanı olarak görev yaptığı da ortay atılan iddialar arasında.

AMAÇ HASTA SAYISINI BÜYÜTMEK Mİ?:
Sadece Kayseri'de değil, İç Anadolu'da hatta tüm Türkiye'de isim yapmış bazı doktorların Kayseri'de başarılı olmasını sindiremeyen ve Hümyra Öztürk üzerinden meslektaşlarına leke atan bir profesörün varlığından söz edilirken, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ve Kayseri Tabipler Odası'na bu konuyla ilgili her hangi bir şikayetin gidip gitmediği merak konusu halini aldı. İsmi fısıltı gazetesinde yer almaya başlayan profesörün amacının tüp bebek alanında meslektaşlarının hastalarının aklını karıştırarak, kendi hasta sayısını büyütmek olarakta yorumlanıyor.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz