GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-01-2023 23:14

Melikgazi Belediyesi Milyonluk Destek Verecek

TEKNOFEST projelerine Melikgazi Belediyesi milyonluk destek verecek.

Melikgazi Belediyesi Milyonluk Destek Verecek

30 Nisan- 6 Mayıs 2023 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan TEKNOFEST Yarışmalarına Başkan Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi’nin bu yılda destek olacağını söyledi. TEKNOFEST yarışmalarına katılacak olan takımlara 1,5 milyon TL proje desteği verecekleri söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 180 takım arasından 1. aşamayı gecen 49 projenin değerlendirildiğini söyledi.

Palancıoğlu, TEKNOFEST yarışmalarına katılmak isteyen gençlere destek olduklarının altını çizerek şunları söyledi; “Millî teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgilerini artırmayı hedefleyen TEKNOFEST yarışmalarına katılmak isteyen gençlerimize desteğimiz devam ediyor. Bu çerçevede gecen yıl proje üreten gençlerimize destek olmuştuk. Bu sene de 1,5 milyon TL proje desteği vereceğiz. Jüri üyelerimiz İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nden Dr. Ahmet Kaplan, Yozgat Bozok Ünversitesi’nden Prof. Dr. Mustafa Böyükata, T3 Teknoloji Vakfı Nida Emin Kirişçi, Erciyes Teknoparktan Orbay Çağlayan Şimşek, Melikgazi Belediyesi Komisyon Başkanı Zeki Soyak 49 takımın proje sunumlarını değerlendirdi.” 

TEKNOFEST’e 1 buçuk milyon lira destek sağlayacaklarını belirten Mustafa Palancıoğlu, “2023 yılında Ankara, İstanbul ve İzmir’de yapılacak Cumhuriyetin 100. yılına denk gelecek Teknofest’e 1,5 milyon TL Melikgazi Belediyesi olarak proje desteği vereceğiz. Gençlerimizi seviyor, onları her alanda gelişmesi için belediye olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye, onların geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarına katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi


 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz