GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-05-2023 09:58

Özhaseki, 'Şimdi Oyunları Bozan Türkiye Var'

AK Parti yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı AK Parti Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara seslendi.

Özhaseki, 'Şimdi Oyunları Bozan Türkiye Var'

AK Parti Kayseri milletvekili Mehmet Özhaseki Kayserinin dünden bugüne nasıl bir değişim yaşadığını anlattı. Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşa seslenen Başkan Özhaseki göreve geldikleri günden itibaren Kayseri için yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Mahalle ve sokaklara bolluk, bereket geldiğini belirten Özhaseki, “Kale içerisinde yüzlerce dükkân vardı, ilerisi gece kondularla doluydu bu tarihi meydan yaptıklarımızın şahididir, bütün mahallelere ve sokaklara bolluk ve bereket geldi. Daha dün iki tane lastik alacak parası olmayan, işçisine maaş ödeyemeyen, parkları işgalci olan, içeri militanlarla dolu hizmet etmeyen bir belediyeden, bugün bütün hizmetleri yapmış, Türkiye’nin en zengin belediyesi haline geldi. Raylı sistemler çalışıyor, stadyumlarımızı yaptık, 2 bin civarında parkımız var. Ve bugün geldiğimiz şu noktada Kayseri’de tam 5 tane üniversite var, bizim büyüklüğümüzde olan şehirlerde 5 Üniversite yok” dedi.

Mehmet Özhaseki, vatandaşların kültür, sanat ve spor alanında ne ararlarsa bulabildiklerini ifade ederek şunları söyledi: “4 tane sanayi bölgemizde 2 bine yakın fabrikada üretim yapılıyor ve 4 milyar dolar civarında ihracatımız var. Vatandaşlar kültür, sanat, spor alanında ne ararsa bulabiliyor. Bugün Türkiye kendi arabasını yapıyor İHA, SİHA, savaş gemisi, helikopterini yapıyor. Savunma sanayisinde dünya liderliğine doğru gidiyor, ekonomideki sıkıntıları yavaş yavaş çözüyoruz, eskiden üzerinde oyun oynanan bir Türkiye vardı emir verilen ve emir alan insanlar vardı ama şimdi oyunları bozan Türkiye var.”

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz