GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2023 11:27

Özhaseki, Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluştu

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Gönüllü Kültür Teşekküllerine bağlı Sivil Toplum Kuruluşları ile istişare toplantısında buluştu.

Özhaseki, Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluştu

Atlas Eğitim Kurumlarının ev sahipliği yaptığı istişare toplantısında AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 70’e yakın gönüllü kuruluşa bağlı sivil toplum temsilcisiyle birlikte Mehmet Özhaseki, ile bir araya geldi. 

Toplantının açılışında konuşma yapan Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, ev sahipliği için Atlas Eğitim Kurumlarına, davetlerine icabeti için de Milletvekili Özhaseki’ye, teşekkür etti. Taş konuşmasının devamında 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ekonomiden bayındırlığa, ulaşımdan savunmaya, dünya barışına katkıdan siyasete kadar birçok konuda güzel hizmetler ortaya konduğunu söyledi.  Ahmet Taş, bu hizmetlerin yanında adalet, kültür, eğitim ve siyasette kuşatıcı üslup konusunda eksikler kaldığını bildirdi.

Fidancılıkta katma değer vergisinin düşürülmesi, mecliste dokunulmazlıkların kaldırılması, KHK mağdurlarının göreve döndürülmesi, İklim değişikliği ve kuraklık tehlikesi dahil olmak üzere sorulan soruları da cevaplayan Milletvekili Mehmet Özhaseki, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin Türkiye için olduğu kadar dünya siyaseti ve İslam dünyası için de önemli olduğunu bildirdi. Dostluk ortamında geçen buluşma toplantı katılımcılarının topluca fotoğraf çektirmesi ile tamamlandı.

Sivas davası mahpusları, 28 Şubat mahpusları, Uludere katliamı, Eşref Bitlis ve Muhsin Yazıcıoğlu suikastlerinin faillerinin bulunması konusunda beklentilere cevap verilemediğini bildirdi. Geçmişten bugüne Türkiye siyaseti ve siyasette yaşananlar hakkında misaller vererek öz bir konuşma yapan Özhaseki, davet için Gönüllü Kuruluşlara teşekkür etti. 
 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz