GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-05-2023 09:28

Özhaseki'den Kayserispor Çıkarması

Kayserispor'a, Konyaspor maçı öncesi AK Parti Kayseri Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alparslan Baki Ertekin, Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, moral ziyaretinde bulundu.

Özhaseki'den Kayserispor Çıkarması

Başkan Özhaseki ve beraberindekileri Başkan Ali Çamlı, Başkan Vekili Nurettin Açıkalın, Futbol Direktörü Murat Duman ve teknik direktör Çağdaş Atan eşlik etti. Maddi sıkıntı içinde bulunan Kayserispor'a destek sağlanacağı konuşulurken, futbolcuların yüzü güldü.

Özhaseki ve beraberindekiler heyetleri ile birlikte takıma deplasmanda oynanacak olan Konyaspor maçında başarı dileğinde bulundu.

Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, ziyaret sonrasında açıklamada bulunarak, “Şehrimizin markası Kayserispor’umuzu bugünkü gerçekleştirdiği antrenman öncesinde ziyaret ederek hafta sonu karşılaşacağı Konyaspor mücadelesi için Başkanımıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza başarılar diledik. Şehrimizin, Başkanımızın ve bizlerin girişim ve gayretleriyle oyuncularımızın alacaklarını hesaplarına yatırdık. Bu şehrin en önemli değerlerinden olan Kayserispor’umuzdan desteğimizi asla esirgemeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz