GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2023 15:39   Güncelleme : 01-02-2023 15:15

Sarıoğlan’da Kooperatifi Açılışı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ile birlikte Sarıoğlan ilçesinde faaliyete geçirilen Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Sarıoğlan’da Kooperatifi Açılışı

Memduh Büyükkılıç, Gökmen Çiçek, ile birlikte yaptıkları ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıoğlan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin açılışı gerçekleştirildi. Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılış törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Sarıoğlan Kaymakamı Fatih Güner, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy ile ilçe sakinleri katıldı.

Hizmete açılan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin çalışmalarına destek verdiğini belirten Başkan Büyükkılıç, “Bizleri her zaman olduğu gibi sıcak ilgiyle karşılayan siz kardeşlerimize minnet duyuyoruz. Sayın valimizle birlikte burada yapılan çalışmaların sizlere yönlendirici ve katkı sağlayıcı olması bizleri sevindiriyor. Cenab-ı Allah birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu bozmasın. İnşallah başta bayrağımız, vatanımız olmak üzere değerlerimize sahip çıkma duygusuyla hepimizi donatsın” dedi.

Vali Gökmen Çiçek, Sarıoğlan ilçesinin Kooperatifler için öncü olduğunu belirtiği konuşmasında, “Dostlarımızla güzel bir açılış yapacağız. Kayseri’nin her ilçesinde adeta bir seferberlik başladı. Kadınlar yönetime el koydu. Her yerde kooperatiflerde güzel işler oluyor ama Sarıoğlan bu konuda lokomotif oldu. Sarıoğlanlı kadınların en başta ‘kimse yoksa biz varız’ deyişini hiç unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkür eden Çiçek, “Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, burası ve diğer kooperatifler için gerçekten büyük destek oldu, emeği ve talimatları var. Kendisini alkışlıyoruz, hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Büyükkılıç ile Gökmen Çiçek, aynı zamanda kooperatife ait kafe inşaatını ziyaret ederek, kafede sona gelen çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Başkan Büyükkılıç, Kadınlar tarafından ‘Memduh Başkanım Destekleriniz İçin Size Minnetarız’ pankartı ile karşılandı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz