GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-03-2023 15:10

SEDAT KILINÇ, İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURDU

Sedat Kılınç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Kılınç, milletvekilliği aday adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

SEDAT KILINÇ, İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINA BAŞVURDU


Sedat Kılıç, düzenlenen basın toplantısında 14.Mayıs'ta yapılacak genel seçimlerde İYİ Parti'den Kayseri milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Kılınç, toplantıda Kayseri yatırımları ile ilgili verdiği bilgileri hazırlanan görsellerle anlattı. 

İYİ Parti destekçilerinin isteklerini ve hedeflerini anlatan Kılınç, "Bu partiye, bu teşkilatlara gönül vermiş insanlar, şunları istiyor ve şunlar için mücadele ediyor; Hukukun üstünlüğünü yeniden sağlanması, devlet kurumlarının liyakatli, ehliyetli kadrolarla yönetilmesi. Ülkemizin refah ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artması. Halkımızın taleplerinin, beklentilerinin ve ihtiyaçlarının doğru bir şekilde karşılanmasını ve ülkemizin müreffeh medeniyetler seviyesine çıkmasını istiyor. Genel başkanımızın da bütün İYİ Parti teşkilatlarının da maksadı siyasi bir yola girme amaçları bunlar" ifadesinde bulundu.

Sedat Kılınç, amaç ve hedeflerini aktararak şunları söyledi: “Amacımız ve hedefimiz ülkemizin kutuplaşmasına son vermek, bunu engellemek, yeniden tek millet olarak doğusuyla, batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle Türküyle, Kürt’üyle, Çerkez’iyle, Laz’ıyla hangi mezhepten olursa olsun, hangi inançtan olursa olsun millet felsefesini, millet bakış açısını yeniden inşa etmek istiyoruz. Amacımız, maksadımız bu. Biz milletimizi seven, vatansever insanlarız. Ben, bugün 28. dönem İYİ Parti Milletvekili aday adayı olarak bunları sizlerle paylaşmak istedim. Sevgili milletim, necip milletim. İnşallah güzel günler, aydınlık günler bizi bekliyor.”

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz