GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-11-2023 14:41

Siyasette Ak Parti yeniliği

Ak Parti Milletvekili Murat Cahit Cıngı 'Nöbetçi Milletvekili Uygulaması' kapsamında basın açıklaması yaptı.

Siyasette Ak Parti yeniliği

Kayseri Ak Parti Milletvekili Murat Cahit Cıngı, AK Parti'nin Türk siyasi hayatına getirmiş olduğu nöbetçi milletvekili uygulaması hakkında gazeticelere basın açıklamasında bulundu.
Konuşmalarına Gazze'de yaşanan insanlık dramına değinerek başlayan Cıngı: "Maalesef hala 7 Ekimde başlayan İsrail'in Gazze soykırımını, özellikle ben 'Cinayet Mafyası' olarak tarif ediyorum. Ülkeler olarak içimizdeki yangın hala sönmedi. İsrail Gazze'de kadın-erkek, çoluk-çocuk, yaşlı demeden maalesef katliamını sürdürüyor. Bu hepimizin içini yakıyor. Tüm dünya ayaklanmış vaziyette ama özellikle sayın Cumhurbaşkanımızın Almanya'da yapmış olduğu ziyarette de tekrar tekrar ifade ettiği gibi kendisinin liderliği ile özellikle İslam ülkeleri bir noktada toparlanma gayretinde ama hala bu işi bir bayrak meselesi haline getirmiş Cumhurbaşkanımızdan başka bir siyasi lider görünmüyor dünyada.Fakat yapılanlar yeterli olmadığı için hala bu zulüm devam ediyor. Öncelikle tekrar İsrail'in Filistin'deki katliamını, soykırımını lanetleyerek ve bu soykırımın en kısa sürede bitmesinin temenni ederek sözlerimizi sürdürelim."

'AK Parti'nin Türk siyasi hayatına getirmiş olduğu nöbetçi milletvekili uygulamamız Yeni dönemde bütün hızıyla devam ediyor'
31 Mart 2024 Yerel Seçim çalışmalarına hızla devam eden Ak parti'nin, Kayseri bünyesinde İle katacağı yenilikleri ve eksikliklerin tamamlanacağı yönünde çalışmalarını anlatan Murat Cahit Cıngı, Türk siyasetinde yeni bir döneme girildiğini ve sadece Ak Parti'nin kullandığı 'Nöbetçi Milletvekili Uygulaması'hakkında açıklama yaptı. 
Açıklamasında: " AK Parti'nin Türk siyasi hayatına getirmiş olduğu nöbetçi milletvekili uygulamamız Yeni dönemde bütün hızıyla devam ediyor. Her hafta bir milletvekilimiz, Kayseri il teşkilatımızda problemi olan, projelere dair fikirleri olan vatandaşlarımızı dinleyerek onlara çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu hem siyaset-halk arasında ki iletişimde kuvvetlendiriyor." ifadelerini kullandı.

'Bugün Vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz'
Nöbetçi Milletvekili Uygulaması'na başlanıldığını ve çok sayıda vatandaşın katılım sağladığını vurgulayan Cıngı: "Bugün vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz ve şehrimizle, kendileri ile alakalı veya uygulanan bir haksızlık varsa bunlarla alakalı düşüncelerini alacağız, çözüm üretmeye çalışacağız. Bununla alakalı zaten Yerel seçimlere girmiş bulunmaktayız. Genel merkezimiz bir takvim açıkladı. İlçe ve Belediye Başkanlığı adaylıklarımız devam ediyor. Çok sayıda ilçelerimizden adaylarımız, il başkanlığımıza gelerek müraacatlarında bulunuyorlar. Bu kendi seyrinde akıyor. İnşallah bu süreçte başarıyla geçer ve şehrimiz, ülkemiz yerel seçimlerden sonra yine kuvvetle güzel günlere kavuşur diye dua ediyoruz." dedi

Kardelen ErdemirKardelen Erdemir