FUTBOL
Giriş Tarihi : 07-08-2023 00:32

SR Döner Kayserispor formasına sponsor oldu

Kayserispor ile SR DÖNER sponsorluk için anlaştı. SR Döner forma sponsorluğu için Kayserispor'a ne kadar ödeyecek? İşte ayrıntılar

SR Döner Kayserispor formasına sponsor oldu

TrKayseri - Kayserispor, yeni sezonda yeni bir sponsor ile sezona başlayacak. Sarı Kırmızılı forma sırtında SR DÖNER ismi yeralacak.

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, yeni sezona yeni bir sponsor ile start verecek. Sarı Kırmızılılar, forma sırt bölgesinde SR DÖNER ismini taşıyacak. 2023-2024 sezonunda Kayserispor formasının sırtında yeralacak SR DÖNER ile 1 yıllık sözleşme yapıldı.

Başkan Çamlı açıkladı
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, SR Döner ile Kayserispor arasında yapılan anlaşma ile ilgili açıklama yaptı. Ali Çamlı açıklamasında, "Daha önce MHP Kayseri milletvekilliği yapan Mustafa Dağcı beyin ortaklığında olan SR Döner isimli, Türkiye genelinde yaklaşık 50 küsür şubesi olan gıda sektörü Kayserispor'umuzun formasına sırt bölgesine sponsor oldu. Sayın Dağcı ve ortaklarına çok teşekkür ediyorum. Duyarlılık gösterdiler. Umarım bu çalışma Kayseri'deki daha büyük firmalara örnek olur. Küçümsenmeyecek bir anlaşma. 1 yıllık anlaştık. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Galatasaray maçı öncesinde de sayın Dağcı'yı Kayseri'de misafir edip, Galatasaray maçında beraber olacağız. Kendilerine teşekkür plaketi takdim edeceğiz" dedi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz