SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 12:16

Sungur'dan Pınarbaşı ve Sarız Çıkarması

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avukat Sungur, Sarız ve Pınarbaşı ilçe ve köylerini adım adım dolaştı.

Sungur'dan Pınarbaşı ve Sarız Çıkarması

28. Dönem Milletvekili ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir zaman kala, siyasi partiler ve adaylarda heyecan giderek artıyor. Siyasi partilerin liderleri bir bir Kayseri’ye gelip miting meydanlarında halka sesleniyor ve seçmenlerine ulaşmaya çalışıyor.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avukat Abdullah İlker Sungur, seçim çalışmalarını farklı kulvarlarda sürdürüyor. Halkın içinde olmayı tercih eden ve vatandaşlarla bire bir temas kurarak dert dinlemeyi tercih eden İYİ Parti Adayı, şehir merkezi, ilçe, köy, mahalle, sokak, Çarşı-Pazar fark etmez tek tek dolaşıyor. Esnafla esnafın, işçi ile işçinin, memur ve emekli ile emeklinin sorunlarını dinleyen ve İYİ Parti’nin iktidar olması halinde hayata geçireceği projeleri anlatan İlker Sungur, 14 Mayıs seçimlerinin Türk tarihi açısından büyük önem taşıdığını vurguluyor, demokrasinin yeniden yeşerebilmesi, filizlenebilmesi için seçmenlerin sandık başına giderek oylarını mutlaka kullanmaları gerektiğine dikkat çekiyor.

Türkiye’nin, terör ve ekonomik sorunlarla boğuştuğuna dikkat çekmen Sungur, İYİ Parti iktidarının bu sorunların üstesinden gelecek tek parti olduğunu söyledi. Sarız ve Pınarbaşı ziyaretinde büyük moral depolayan İlker’e Sungur’a gösterilen ilgi adeta, “Sevgi Seline” dönüştü.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz