GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-10-2023 13:25

Talas Belediyesine Akraba Kontenjanı Suçlaması

Gazeteci Azim Deniz, Talas Belediyesi'nde liyakatsız işe alımlar olduğunu ve Başkan Yardımcısı Mezitli'nin çocuklarını ve akrabalarını belediyelerde işe yerleştirdiğini iddia etti.

Talas Belediyesine Akraba Kontenjanı Suçlaması

Kayseri'nin en popüler ilçelerinden Talas'ta belediyeye liyakatsiz ve torpille işe alımların gerçekleştiği yönünde bir twit atan Gazeteci Azim Deniz, başkan yardımcısı Mezitli'nin çocuklarını ve yeğenlerini değişik belediyelerde işe yerleştirdiğini iddia etti.

YİNE TALAS YİNE YALÇIN:
Talas Belediyesi'nde 2. dönemini tamamlamak üzere olan ve sürekli eleştirilen Mustafa Yalçın'ın başkanlığına bir gölge daha düştü. Başkan Yalçın'ın yardımcılarından olan Ethem Mezitli'nin çocuklarını ve yeğenlerini belediyelere işe aldırdığı yönünde bir iddia ortaya atan Gazeteci Azim Deniz, tek tek isim vererek bir twit attı. Başkan Yardımcısı Ethem Mezitli'nin fotoğrafını paylaştığı ve ''Belediyeler çiftlik olmuş'' şeklinde paylaşım yapan Azim Deniz'in iddiası dikkat çekti.

MUSTAFA YALÇIN'A TEPKİLER ARTIYOR:
Başkan Yardımcısı Ethem Mezitli'nin çocuklarının isimlerini paylaşan ve diğer akrabalarının da belediyelerde işe yerleştirildiğini ima eden Azim Deniz, ''Başkan Yardımcısı Etem Mezgitli Belediyelerde, kaç çocuğun ve akraban çalışıyor? Ben çocuklarını sen de akrabalarını söyle'' sözleriyle dikkat çekti. Başkan Mustafa Yalçın'ın bu durumdan bilgisi olup olmadığı merak uyandırırken, bilgisi olmasının bir skandal, olmamasının ayrı bir skandal olacağı yönünde ise tepkiler oluştu.

AZİM DENİZ SIRALADI:
Talas Belediyesi'ni ve Başkan Yardımcısı Ethem Mezitli'yi hedef alan Gazeteci Azim Deniz, ''Belediyeler Çiftlik olmuş.@talasbelediyesi Başkan Yardımcısı Etem Mezgitli Belediyelerde, kaç çocuğun ve akraban çalışıyor? Ben çocuklarını sen de akrabalarını söyle. Oğlun İsmail Cahit Mezgitli, diğer oğlun Akif Mezgitli, ve kızın Maşallah belediyelerde iş bulmuş. Darısı fakir fukara çocuklarına'' ifadelerine yer verdi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz