GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-05-2023 15:37

TÜMSİAD'dan Cumhur İttifakı'na Destek Çağrısı

Sanayici ve iş adamları Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen programda bir araya geldi.

TÜMSİAD'dan Cumhur İttifakı'na Destek Çağrısı

Başkan Osman Atıcı Cumhur İttifakı'nı desteklediklerini açıkladı. Düzenlenen programa TÜMSİAD Kayseri Şube Başkanı Osman Atıcı, Önceki Dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Şaban Çopuroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katıldı.

Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar desteklediğini belirten Atıcı, “Düzenli olarak yapmaya gayret gösterdiğimiz ve düzenli olarak sizlerle buluşmaya gayret gösterdiğimiz bir program yaptık. Samimi bir atmosfer içerisinde bir programla bir araya gelelim dedik. Sizlerin değerli katılımlarıyla seçim atmosferinde biz hep şunu söyledik; Cumhur İttifakı’nı sonuna kadar destekliyoruz ve desteğimizi belirttik. Son düzlükteyiz. Son viraja girerken, birlik ve beraberlik vurgusu yapmaya gayret gösteriyoruz. Bu noktada sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi etrafımızdan da 1 oy kazanmak için gayret göstermemiz lazım” ifadelerinde bulundu.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz