GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-05-2023 14:21

Vali Çiçek, Trafik Sergisini Ziyaret Etti

Kayseri'de 7-13 Mayıs tarihlerinde kutlanan Trafik Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda etkinlik düzenlendi.

Vali Çiçek, Trafik Sergisini Ziyaret Etti

Trafik Haftası dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen sergide kurşunlanan levhalar da sergilendi. Konuşma yapan Vali Çiçek, trafik denetimlerinin sıkı olduğunu vurguladı.

Emniyet müdürüne ve jandarma komutana teşekkür eden Çiçek, “Trafik Haftası nedeniyle hem emniyetimiz hem jandarmamız vatandaşlarımızı bilgilendirmek, hem yaptıkları çalışmaları göstermek hem de onların daha duyarlı olma noktasında farkındalık oluşturmak amacıyla şehrimizin meydanında stantlar kurdular. Gerçekten farkındalık oluşturmak için son derece iyi düşünülmüş stantlar. Stantlarda 200 promil alkollü olursanız yolu nasıl göreceğinizden tutun da emniyet kemeri takmazsanız bir araçta başınıza neler gelebileceğini gösteren ayrıca dikkatli olunmadığı takdirde başımıza gelebilecek tehlikeleri hissettirebilecek şekilde planlamalar yapılmış. Arkadaşlarımız birçok araç gereç sergiliyorlar. Ben özellikle emniyet müdürümüze ve jandarma komutanımıza teşekkür ediyorum. Trafikçi arkadaşlarım gerçekten üstün performan sergiliyorlar” dedi.

Güvenlik güçlerinin halkın kurallara uygun seyehat edebilmesi amacıyla fedakarca çalıştıklarını belirten Vali Çiçek, denetimleri arttıracaklarını söyledi.

Vali Gökmen Çicek, denetimlerde en ufak ihmali affetmediklerini belirterek şunları söyledi: “Biz okul servis araçlarıyla ilgili çok sıkı denetimler yapıyoruz. Bununla ilgili komisyon sürekli denetimlerde en ufak ihmali affetmiyoruz. Fabrika servisleri için de aynı şey geçerli ama demek ki denetimleri biraz daha arttırmamız ve daha net cezai uygulamalar yapmamız, birazcık daha arttırmamız gerektiğini düşünüyorum. Arkadaşlarımızla da onun kararını verdik. Hiçbir vatandaşımızın kazalarda kaybolmasını istemeyiz.”

Öte Yandan bir vatandaşın çocuğuna araba isteğini kırmayan Vali Çiçek anne ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz