GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2023 18:06

Yakışıklı'yı Fena Çizdiler

Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Hacı Yakışıklı'nın Twitter'dan yaptığı yoruma binlerce twitter kullanıcısı sessiz kalamadı..

Yakışıklı'yı Fena Çizdiler

Türkiye'de 10 ayrı ilde yaşanan depremle birlikte başlayan felaketler silsilesini sosyal medyadan takip eden milyonlarca vatandaş, duyarlı tavrıyla alkış topluyor. Arama Kurtarma Derneği (AKUT) kurucusu Nasuh Mahruki'nin depremle ilgili bir televizyon kanalında yaptığı konuşma hakkında kullandığı bir ifadeyle ilgili saygısızca yorum yapan hükümete yakınlığıyla bilinen Akit Gazetesi Yazarı Hacı Yakışıklı'ya binlerce vatandaş Twitter üzerinden tepki gösterdi.

YAKIŞIKLI'YA FENA PATLADILAR:
Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Adana, Kilis gibi bir çok şehri enkaza çeviren 7.7 şiddetindeki son yüzyılın en büyük depremi hakkında yorum yapan ve kurtarma çalışmaları hakkında görüşlerini bildiren AKUT Kurucusu Nasuh Mahruki'nin, ''TSK, askerleri enkazların başına yönlendirmeli'' ifadesine, ''Sabredeyim diyorum ama böyle yalancılık yeter ya!'' yorumu ile cevap veren Akit Gazetesi Yazarı Hacı Yakışıklı'ya sosyal medya kullanıcıları haddini bildirdi. ''Fox Tv'de Nasuh Mahruki diye biri çıkmış'' sözüne içerleyen binlerce Twitter kullanıcısı, hükümet yanlısı konuşmalarıyla dikkat çeken Hacı Yakışıklı'ya açtı ağzını yumdu gözünü.

 

SERT YORUMLAR GELDİ:
Hacı Yakışıklı'nın ''Sabredeyim diyorum ama böyle yalancılık yeter ya! Fox Tv'de Nasuh Mahruki diye biri çıkmış; "TSK sahada yok, çünkü iktidar kanunu değiştirdi" diyor! SAHADA EN AZ 3,000 MEHMETÇİK VAR! Savunma Bakanı ve komutanlar da sahada! Eksik varsa yazıp söyleyelim; ama iftira... ne diyeyim?'' yorumu yapmasına adeta yorum bombardımanı yapıldı. ''Nasuh Mahruki diye biri dediğin kişiyi deprem olunca herkes arıyor onun ismini bilen insanların onda biri bile senin kim olduğunu bilmiyor. Adıyaman'da hala akrabalarımız enkaz altında 18 saat tek bir arama kurtarma ekibi gitmedi. Demek ki yetmiyor var neyin iftirası?'' yorumu gelirken, bir başka kullanıcı ise, ''Ulan yakışıksız troll! Yıkılan bina sayısı 3 binden fazla. Koca TSK, her bina için bir asker görevlendiriyorsa yazıklar olsun.'' cümleleriyle cevap verdi. Hacı Yakışıklı'nın yorumuna içerleyen Twitter kullanıcıları arasında, ''Senin Nasuh Mahruki'nin elini öpmen lazım...750.000 personeli olan ordumuzun 3000'i sahada. Böl onu 10 şehire= 300 personel şehir başına...'' gibi yorumlarda yer aldı.

Verilen cevaplar arasına Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi ve yazarı Hacı Yakışıklı'ya destek yorumları da dikkatlerden kaçmadı.

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz