SAĞLIK
Giriş Tarihi : 26-12-2022 01:39   Güncelleme : 26-12-2022 01:40

Yavuz Yıkılmaz, Bebek Firarda 2 ile Hümeyra Öztürk'e ''Acil şifalar'' diledi!

Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, Tüp Bebek konusundaki yazı dizisinin devamını kaleme aldı. Doktor Hümeyra Öztürk'ü mercek altına alan Yıkılmaz, ''Allah acil şifalar versin'' dedi.

Yavuz Yıkılmaz, Bebek Firarda 2 ile Hümeyra Öztürk'e ''Acil şifalar'' diledi!

Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, ''Bebek Firarda'' başlığıyla başlattığı yazı dizisinin ikincisini ''Bebek Firarda-2'' ile kaleme aldı. Tüp bebek doktoru Hümeyra Öztürk'ü, iddialarını ve kısa iş hayatını kendince yorumlayan Yavuz Yıkılmaz, ''Bebek Firarda-4'' yazısının geleceğini de ifade ederek ilginç gerçekler açıklayacağını belirtti.

ANKSİYETE HASTASI BİR DOKTOR:
Son zamanlarda Kayseri kamuoyunda yer alan Tüp Bebek tartışmasına dahil olan Genel Yayın Yönetmenimiz Yavuz Yıkılmaz'ın kaleme aldığı ''Bebek Firarda-2'' başlıklı yazısında Hümeyra Öztürk ilginç ifadeler kullanırken, durumun da vehametini gözler önüne serdi. Kendisi için Anksiyete hastası olduğun yönünde bir ifadesi bulunan Hümeyra Öztürk'ün daha önce çalıştığı hastaneleri ve neden bu kadar çok kurum değiştirdiğine dikkat çeken Yıkılmaz, gelecek vadeden bir ismin böyle giderse Kayseri defterinin kapanmaya yakın olduğunu da yorumladı.

İŞTEN ÇOK DEDİKODU MU PAYLAŞIYOR:
Adını ilk kez duyduğunu ama yazdıklarının dikkatini çektiğini söyleyen Yıkılmaz, zamanla iddiaların artık komik bir hal amaya başladığını fark ettiğini ve durumun ciddiyetini kaybettiğini satırlarına aktarırken, ''Karşıma, sosyal medyada tesadüfen çıktı. Tüp Bebek alanında kendine yer yapabilmek için kullandığı sayfasında sürekli yaptığı paylaşımları görünce adını öğrendim. Tüp bebekte alanında Kayseri'de birçok başarılı isim duydum ama Hümeyra Öztürk ismini ilk kez duydum. ''Benim cehaletimdir, bilmiyorumdur'' dedim. ''Yenidir, yollarımız kesişmemiştir'' dedim. Ama ne yalan söyleyeyim. Takip etmeye de devam ettim. Yaptığı paylaşımları önceleri ciddiye aldım. Çünkü dikkatimi çekti. Sert iddialardı. Sonraları ise komik gelmeye başladı. Ablamız diğer tüp bebek doktorları gibi, iş paylaşmıyor, dedikodu paylaşıyordu çünkü'' ifadeleriyle de Doktor Hümeyra Öztürk'ü eleştirdi.

KAYSERİ DEFTERİ KAPANABİLİR:
Hümeyra Öztürk'ün tek tek çalıştığı kurumları da kaleme alan ve ayrılış şekillerine kadar örnekler veren Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, şimdilerde Memorial Kayseri Hastanesi'ne bu doktor le çalıştıkları içinde ayrı bir parantez açtı. ''Günümüzde Memorial Kayseri'de Dış Hekim olarak görev yapan Hümeyra Öztürk'ün buradaki mesleki ömrünün uzun sürmesini temenni ederim'' diyen Yıkılmaz, ''Nitekim bir Eskişehirli bir tabip olarak kendisine bu kadar çok kapı kapatması, Kayseri defterinin de sonlarına gelmesine yol açabilir. Kayseri böylesi bir doktorsan mahrum kalabilir!'' sözlerini satırlara aktardı.

ANKSİYETE NEDİR?
Memorial Kayseri'de çalışan Doktor Hümeyra Öztürk'ün kendi ağzından ifade ettiği Anksiyete Hastalığının ne olduğu ile ilgili Google üzerinden araştırma yaptığını da söyleyen Yavuz Yıkılmaz, çıkan sonuçlarıda satırlarına aktardı ve olası risklerle ilgili ''Memoral Hastanesi, elbet dış doktorda olsa, kendi adını kullanan Hümeyra Öztürk'ün durumunu biliyordur. Olası risklerinden haberdardır. Memorial Kayseri'nin bu hocaya rahatsızlığını göz ardı ederek sahip çıkıyor olması güzel'' yorumunu yaptı.

TAVSİYE VE KAPANIŞ:
Yazısını okuyacağını ima ederek, bazı tavsiyelerle Hümeyra Öztürk'e yol gösteren Tempo Medya Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Yıkılmaz, ''Hümeyra Hanıma naçizane tavsiyem. Bence, kol kırılır yen içinde kalır. Ekmek yediğiniz kurumlarla, yol ayrımına girmeniz onları tukaka yapmaz. O yüzden çalıştığı hastanelerle, çalıştığı doktorlarla, üstatlarıyla uğraşmayı bırakmalı. Boynuzun kulağı geçmesi için yapması gereken çalışmaktır. Onlardan, iyi yönlerini kapmasıdır. Önündekini geçmek için, çelme takmaya çalışarak değil de, onlardan daha azimli olarak aradaki farkı kapatmayı denemesini tavsiye ederim'' diyerek yazı dizisinin ikincisine son verdi.

Yavuz YIKILMAZ'IN BEBEK FİRARDA-2 YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz