SİYASET
Giriş Tarihi : 19-11-2023 21:41   Güncelleme : 19-11-2023 22:13

Yavuz Yıkılmaz Yazdı: Nerden Çıktı Bu Ali Alkan

MHP Kayseri teşkilatının önde gelen isimlerinden Ali Alkan'ın Kocasinan Belediye Başkan adayı olacağı söylentisini kaleme alan Genel Yayın yönetmenimiz Yavuz Yıkılmaz'dan çarpıcı bir köşe yazısı..

Yavuz Yıkılmaz Yazdı: Nerden Çıktı Bu Ali Alkan

Yerel seçimler için start veren şehirlerden birisi olan Kayseri'de, Makima Mühendisleri Odası eski Başkanı Ali Alkan'ın isminin Kocasinan Belediye Başkan adayı olarak anılmasının üzerine Genel Yayın Yönetmenimiz Yavuz Yıkılmaz, ''Nerden Çıktı Bu Ali Alkan'' isimli bir köşe yazısı kaleme aldı.

2.. ÖZDEMİR - ERSOY ÇEKİŞMESİ:
AK Parti ve MHP'nin birlikte yürüttüğü Cumhur İttifakı'nın Kayseri'de belediyeler konusunda uzlaşma görüşmeleri devam ederken, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'e yakınlığıyla bilinen Ali Alkan'ın Kocasinan Belediye Başkan adayı olduğu söylentisini kaleme alan Yavuz Yıkılmaz, ilginç bir bakış açısıyla bu durumu değerlendirdi. MHP Kayseri Milletvekilleri Baki Ersoy ve İsmail Özdemir'in farklı isimler üzerinden merkez ilçede başkanlık adaylığına dikkat çeken Yıkılmaz, bu durumun MHP'li Kayseri vekiller arasında yeni bir çekişmenin de sinyali olduğunu vurguladı.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK BİLE BİLİR:
''Kocasinan için Ali Alkan, Melikgazi için Adnan İncetoprak üzerinden hesap yapılıyor ama. Kayseri'de 2 merkez ilçeyi AK Parti'nin bırakmak istemeyeceğini 5 yaşındaki çocuk bile bilir'' sözlerini köşe yazısına taşıyan Genel Yayın Yönetmenimiz Yavuz Yıkılmaz, ''Ortada yine İsmail Özdemir, Baki Ersoy çekişmesi olduğu aşikar. Bir dönem aralarının limoni olduğunu ve hatta Baki Ersoy'un partiden ihracında İsmail Özdemir'in dahlinin bile bulunduğu dedikodularından sonra durulan sular, belli ki yeniden hareketlendi. MHP’de vekiller genel seçimlerde kendi koltuklarını sağlamlaştırınca, yine satranç tahtasına döndüler ve hamlelerini yapıyorlar'' ifadelerini kullandı.

BİTMEYEN ÇEKİŞME:
''Adnan İncetoprak kim? MHP Kayseri 2. sıra Milletvekili Baki Ersoy'un desteklediği isim. Ali Alkan kim ?
MHP Kayseri 1. sıra Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir'in desteklediği isim'' diyerek Baki Ersoy ve İsmail Özdemir'in farklı isimleri desteklediğini ve iki ayrı aday üzerinden hamleleştiklerini de ima eden Yıkılmaz, vekillerin tek isim üzerinde uzlaşmadığına da dikkat çekti. Bu anti uzlaşmayı ''Bunca detay ve ince hesapların yapıldığı yerde Baki Ersoy ve İsmail Özdemir isminin parti içerisinde girdiği güç rekabeti bakalım nereye gider'' sözleriyle sürdüren Yıkılmaz'ın yazısının tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Nerden Çıktı Bu Ali Alkan !

Yavuz YıkılmazYavuz Yıkılmaz